Pauza dupa 2 ani de diane 35
Salut,
La recomandarea medicului ginecolog am facut pauza(3 luni) dupa 2 ani de diane 35. A trecut prima luna si in mod normal ar treb sa-mi vina ieri ciclu, dar nu a mai venit. Dupa cate am mai citit de forumuri in prima luna de pauza ciclu intarzie chiar s 10 zile. Inainte eu nu aveam ciclu regulat, imi venea la 30 si ceva de zile cauza fiind faptul ca eu sufar de SOP. Intrebarea mea este, cele 3 luni de pauza sa fie cicluri ca si cum as fi luat pastile sau cicluri normale (fara pastile)?
Va multumesc!
La recomandarea medicului ginecolog am facut pauza(3 luni) dupa 2 ani de diane 35. A trecut prima luna si in mod normal ar treb sa-mi vina ieri ciclu, dar nu a mai venit. Dupa cate am mai citit de forumuri in prima luna de pauza ciclu intarzie chiar s 10 zile. Inainte eu nu aveam ciclu regulat, imi venea la 30 si ceva de zile cauza fiind faptul ca eu sufar de SOP. Intrebarea mea este, cele 3 luni de pauza sa fie cicluri ca si cum as fi luat pastile sau cicluri normale (fara pastile)?
Va multumesc!
1 comentarii
ar trebui să fie cicluri normale, dar s-ar putea să mai dureze pentru că ia ceva organismului să şi revină mai ales că diane sunt pastile puternice şi deci să fie dereglate aceste cicluri.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon