Pauza dupa Milligest

26-03-2011
Orannginna
Nu este medic/terapeut
Orannginna
Buna. Medicul mi'a recomandat Milligest si mi'a spus ca trebuie sa fac o pauza de 1 luna dupa 6 luni de administrare sau una de 2 luni dupa un an. Ei bine, eu am luat 6 luni, am facut pauza de 1 luna, iar acum menstruatia trebuia sa imi vina ieri, socotind dupa cum imi venea cand luam pilulele. Am avut atat contacte protejate cat si neprotejate, dar niciodata el nu a terminat in mine. Ce sanse sunt ca menstruatia sa imi intarzie mai mult sau eventual sa raman?
2 comentarii
0
26-03-2011, ora 22:58
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dupa anticonceptionale, revenirea ciclului se poate lasa uneori asteptata. Asta nu inseamna ca e o boala, ci doar ca trebuie sa aveti un pic de rabdare. In acest timp, o sarcina este mereu posibila.
0
27-03-2011, ora 13:45
Orannginna
Nu este medic/terapeut
Orannginna
Multumesc frumos pt raspuns. Voi mai astepta cateva zile, apoi voi face desigur si testul.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul