Penetrare fara succes !
Am o mare problema ! Am 21 de ani si sunt inca virgina; am cunoscut un tip de care m-am indragostit si intre noi este totul perfect! Ma rog, ideea este ca am incercat doua nopti la rand sa facem sex si nu am putut! Saracut de el a incercat sa ma penetreze din multe pozitii, dar era in zadar! Mi-a bagat inauntru un deget (care a intrat putin cam greu) si al doilea nu a vrut sa mai intre... Sa nu vorbim de penis, care a intrat cu chiu cu vai numai capul si care mi-a provocat o durere extraordinara...
Ce trebuie sa fac? Cum trebuie sa ma comport? Problema nu era lubrifierea, deoare eram FOARTE uda si foarte excitata... Eu am tacut si nu i-am spus despre durere pentru ca nu vroiam sa il sperii, dar.. sincera sa fiu, nu mai am idei, nu stiu cum ar trebuii sa ma comport! Probabil este si vina mea deoarece eram foarte INCORDATA si imi tot venea in minte o mica barfa povestita de o prietena de-a mea cum ca ea, cand s-a dezvirginat, s-a incordat atat de tare din cauza fricii, incat au facut PENIS CAPTIVUS... Ok, deja devin paranoica!
Va rog din tot sufletul, ajutati-ma caci nu mai pot !
Multumesc anticipat
Ce trebuie sa fac? Cum trebuie sa ma comport? Problema nu era lubrifierea, deoare eram FOARTE uda si foarte excitata... Eu am tacut si nu i-am spus despre durere pentru ca nu vroiam sa il sperii, dar.. sincera sa fiu, nu mai am idei, nu stiu cum ar trebuii sa ma comport! Probabil este si vina mea deoarece eram foarte INCORDATA si imi tot venea in minte o mica barfa povestita de o prietena de-a mea cum ca ea, cand s-a dezvirginat, s-a incordat atat de tare din cauza fricii, incat au facut PENIS CAPTIVUS... Ok, deja devin paranoica!
Va rog din tot sufletul, ajutati-ma caci nu mai pot !
Multumesc anticipat
1 comentarii
Tu incearca sa fii relaxata si degajata, traieste momentul si nu te gandi la nimic altceva.
Penis captivus se intampla rar, doar daca ti-e frica pe moment si esti in tensiune, de aceea va recomand un preludiu lung inainte de actul propriu zis :)
El ar trebui sa te penetreze din pozitia misionarul sau doggy.
Penis captivus se intampla rar, doar daca ti-e frica pe moment si esti in tensiune, de aceea va recomand un preludiu lung inainte de actul propriu zis :)
El ar trebui sa te penetreze din pozitia misionarul sau doggy.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act