Penis bleg | Forumul Medical ROmedic

Penis bleg

19-06-2017
Adi1313
Nu este medic/terapeut
Adi1313
Am 46 de ani, am facut sport si fac, șefa mea de la societate este cu 12 ani mai in virsta ! (o femeie f.frumoasa, nu i-si arata virsta)Am reusit sa ne combinam oarecum pina la un punct, unde totul sa blocat ! Adica m-ai precis nu a avut loc penetrarea !!! Inexplicabil ce sa intimplat, nu reusesc sa-mi explic. Niciodata nu mi sa intimplat asa ceva, nu credeam ca este posibil ! Cu sotia mea am erectie puternica la fel si dimineata ! Dupa aceasta rusine mi-am cumparat o cutie de entranin de 100 mg - dar sincer am o frica enorma sa folosesc aceste medicamente ! M-am gindit sa iau o jumatate de entranin de 100 dar nu stiu daca risc ceva - tensiunea o am 120/90 - am achizitionat acest medicament fara reteta - gindul meu e la acest medicament deoarece vom avea o noua intilnire si ma gindesc daca se va intimpla din nou - pot lua o jumatate de entranin de 100 mg, cit dureaza efectul si cu cit timp inainte se ia - mi- e frica sa nu patesc ceva din cauza acestui medicament ! Niciodata nu am luat vreun medicament in viata mea - oare aici e sfirsitul, pt a face sex, sunt sanse sa i- mi revin - sunt speriat si socat, nu am cuvinte - are efect entranin ? Vreau neaparat sa incerc o jumatate de pastila ! Risc ceva ?
9 comentarii
1
19-06-2017, ora 15:45
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Buna ziua!

Lipsa erectiei poate aparea si pe fond psihologic, nu neaparat medical. Poate ca o parte din dvs. considera ca nu e bine ceea ce faceti si apare acest blocaj. Poate merita sa va ganditi putin la acest aspect.
0
19-06-2017, ora 16:24
Adi1313
Nu este medic/terapeut
Adi1313
Dl.doctor ! Cu respect, pt raspuns, dar dorinta este enorma, stiu ca multi ma vor acuza, dar nu sunt singurul care am pacatuit, este greu de explicat in cuvinte ce simt, doar cei care au trecut prin asa ceva stiu cit este de greu Vreua si doresc sa fiu cu aceasta femeie, nu vreau sa fac nici un control, ziua noaptea ma gindesc la ea, din pacate asta a fost mereu slabiciunea mea, femeile mai in virsta ca mine, cu respect i-mi puteti da ceva sfaturi despre entranin de 100 mg, ce efect are, in cit timp cit dureaza ce se poate intimpla ca reactie adversa, pot lua o jumatate de pastila Cu respect
0
19-06-2017, ora 16:51
Adi1313
Nu este medic/terapeut
Adi1313
Cine stie ceva s-au cine a folosit Entranin 100 mg - ajunge o jumatate de tableta, are efect, in cit timp, cit dureaza erectia daca exista, ce pericole pot exista ! Stie cineva despre acest produs ceva !
0
19-06-2017, ora 19:28
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Din pacate in ceea ce priveste Entranin-ul nu va pot sfatui, insa sunt convins ca va va raspunde un coleg medic care activeaza in acest domeniu.
0
19-06-2017, ora 20:28
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Nu stiu sa-ti spun despre medicament dar pot sa-ti spun ca penisul tau este mult mai inteligent decat tine !
1
19-06-2017, ora 21:47
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!

Din moment ce nu întâmpinați probleme în relația sexuală cu soția, problema poate fi numai psihologică.
Problemele de erectie pot fi determinate de anxietate si stres, dar pot fi evitate printr-o abordare mai relaxata a actului sexual. Discutiile cu partenera despre probleme si preocupari pot fi de ajutor. Comunicarea despre actul sexual poate reduce stresul si anxietatea, cu obtinerea unei stari relaxate.
Entranininul nu se ia decât la recomandarea unui medic, pentru că are o serie de precauții, pe care dacă nu le respectați vă puteți face mult rău.
.
0
19-06-2017, ora 22:58
Adi1313
Nu este medic/terapeut
Adi1313
Va multumesc respectuos pt sfat, il voi respecta cu siguranta ! Aveam o frica enorma cind am vazut ca are in compozitie silderafin sau cum se cheama acea substanta, parca si viagra contine silderafin !!! Cu sotia nu am probleme am erectie buna rezist cca 15 min.la intensitate maxima + oral vreo 10 min / in schimb ca acea partenera nu am erectie, desi vorbim deschis fara nici cea mai mica retinere de sex, problema este ca sotul partenerei este un urs de vreo 2 metri si ceva si vreo 140 de kg, in schimb eu am 1.73 si 75 de kg, si ma gindesc daca pune ursul mina pe mine ma jupoaie de viu / prietena nu vrea decit acasa la ea, find o zona rezidentiala, intru greu fara sa fiu observat de paza / poate si din cauza fricii ? I- mi puteti recomanda ceva pt anxietate si pt erectie in special !!! Nu vreau sa am un alt esec ! As dori ceva pt o erectie puternica si de durata ! Am uitat sa mentionez ca am trigliceridele marit ! Va multumesc respectuos pt sfat
1
20-06-2017, ora 13:48
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercațí să mergeți la un psihosexolog care să vă ajute să învingeți anxietatea. Terapia sexologică are rezultate în cabinet, nu se compară cu sfaturile pe care le puteți primi pe internet.
0
29-06-2017, ora 14:33
Adi1313
Nu este medic/terapeut
Adi1313
Intimplare trista - nu vreau sa intru prea mult in amanunte, intr-o zi beau o fiola de tianli, efect zero, a doua zi aveam o intilnire mai beau o fiola de tianli caci era pacat sa le arunc, daca le-am cumparat, oricum in gindul meu nu are efect, dar pt siguranta mea iau o jumatate de entranin de 100 mg, de aici incepe dezastrul - peste o ora si ceva incepe actul sexual, toate bune, erectie ca cimentul armat, trece o jumatate de ora o ora aproape djydoua si erectia parca mai tare, actul sexual ia sfirsit dupa vreo trei orr cu preludiu, find nevoit sa plec - intervine o durere de cap si stomac groaznica, nu puteam inghiti, gura uscata frisoane, teama imensa, am crezut ca sunt terminat, ajung cu un taxi acasa, dificultati la mentinerea echilibrului soferul ma ajuta sa ajung la apartament, dau drumul la dus apa amortita mai mult rece, efect zero, erectie tare, simt ca voi muri, dupa vreo trei ore parca imi revin incet dar parca tot am erectie dar nu asa tare, sfatul meu pt oricine, sa nu folositi niciodata in viata medicamente pt potenta, acuma parca am reusit sa ma calmez dar a fost groaznic am fost un fel de robot, cred ca a fost deajuns nu voi mai face sex mult timp, multumesc lui dzeu ca vad soarele si traiesc, ma gindesc si eu ca prima fiola probabil nu a avut nimic in compozitie iar a doua a avut efect impreuna cu jumate de entranin, nu-mi mai trebuie sex si femei cit traiesc.Dzeu sa va ajute pe toti, o viata linistita si sanatate va doresc.Nimeni sa nu faca greseala care am facuto eu Apelati mereu la doctori si nu luati tratamente din auzite Sanatate multa va doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: