Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!

07-03-2013
matrix69
Nu este medic/terapeut
matrix69
Buna ziua, am si eu o problema.. am 17 ani am o prietena de 2 ani inca nu am reusit sa facem dragoste am incercat de cateva ori dar eu ejaculam foarte repede, problema penisului meu este ca e un pic curbat in stanga si cand este in erectie, cand sunt excitat tare este foarte tare si nu este asa flexibil, am eu o boala?.. Ma face sa nu mai am incredere in mine treaba asta...


Ce sa fac in legatura cu ejacularea? Sa pot sa fac dragoste cu prietena mea.. incerc sa ma gandesc la altceva cand imi vine sa ejaculez dar pana la urma tot imi vine.
6 comentarii
0
08-03-2013, ora 01:28
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Buna sa-ti fie inima :). La 17 ani e normal sa ejaculezi mai instant ca piureul instant :)) Cred ca ar trebui sa mai copilariti un pic tu si cu prietena ta. Iti dai seama ce emotii se petrec in inimioara ta adolescentina? De ce nu-ti traiesti iubirea la nivel platonic/copilaresc deocamdata? Pentru ca...esti inca un copil. De ce nu te plimbi cu dragutza prin parc de manutza, furandu-va unul altuia sarutari pe sub clar de luna? Nu va mai intalniti cu anii astia, maica. Ramaneti copii cat de mult puteti, aveti toata viata inainte ca sa faceti sex. Stiu ca e la moda sa faci sex si ca rade gasca de tine daca n-o faci. Dar gasca nu trebuie sa stie chiar tot ce faci tu in intimitate :). Tu stii mai copile ca eu eram virgina in primul an de facultate? :)) Si nu sunt asa batrana cum ti-ai inchipui:) In ciuda acestui fapt, toata lumea ma placea, pentru ca puteam sa vorbesc despre orice cu oricine si nimeni nu radea de mine ca sunt virgina. Si cred ca eram cam singura care mai era virgina la varsta aia :)) Si cand, dupa lupte seculare, a venit momentul renuntarii la virginitate...vraja s-a spulberat! Nu mai eram copila si asta m-a durut. Au inceput grijile de genu' vaiiiii daca raman insarcinata? :)) Si stiam destul de multe despre chestiunile astea, citisem mult inainte dar teama tot era in sufletul meu. Am avut asa o relatie extraordinara cu un baiat misto si ne iubeam mult si ne tineam de mana si ne sarutam pana n-i se invineteau buzele. :)) Si am tot astat asa...vreo 3 ani :))) Pana la "impact" :)) E frumos sa faci lucrurile pas cu pas si sa astepti suficient de mult persoana cu care sa faci asta. Pentru ca inainte de a fi un act sexual, e un act de daruire totala, sufleteste si trupeste. Iti inchipui ca noi, atunci cand ne sarutam si ne atingeam nu simteam ca vrem sa ne rupem hainele de pe noi? Ba da!!! Dar am luat-o incet si in felul asta ne-am consolidat relatia. Am descoperit unul la celalalt calitati pe care nu mai eram interesati sa le descoperim daca faceam sex dupa 2 luni de cand ne cunoscuseram.
0
08-03-2013, ora 12:10
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Yonissa... din nou ai pus punctul pe "i". Sper sa fie de folos...
0
08-03-2013, ora 12:27
matrix69
Nu este medic/terapeut
matrix69
Da ai dreptate, eu nu sunt cu ea doar pentru sex, eu o iubesc cu adevarat, si suntem impreuna de 2 ani. si niciodata nu am fortat-o la asa ceva sau sa o bat la cap, i-am spus cand este timpul atunci, dar acuma amandoi simtim acest sentiment foarte tare sa facem dragoste... si amandoi ne dorim foarte mult lucrul asta... si la mine nu este vorba de nici-o gasca :P, dar e vorba de lucrul asta ca amandoi ne dorim foarte mult asta, de iubit ne iubim cu adevarat.


EDIT: Si imi da cineva sfaturi in legatura cu problema mea legata de penis... ? Vreau sa stiu daca am ceva la el... sau este normal.
0
08-03-2013, ora 14:47
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Penisul tau n-are nimic :)) Am mai auzit fete care povesteau ca au avut iubiti cu penisuri curbate. Si atunci cand e in erectie e normal sa fie foarte tare, maica :)) Ai o problema la penis daca te ustura, te mananca, iti curge ceva nasol de-acolo si urat mirositor, etc. Altfel, n-ai nimic. Pacat ca vrei sa te maturizezi fortat. Sa stii ca nu e asa mare lucru sa faci sex :))) In ziua de azi e mai misto sa iei bacu' :)))) Dar daca va sta capul la prostii, cine sa mai invete pentru bac? :))
0
09-03-2013, ora 22:21
matrix69
Nu este medic/terapeut
matrix69
Pai si este normal sa fie asa de tare? Ma refer tare in adevaratul sens al cuvantului.
0
10-03-2013, ora 01:23
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Da, este normal. Ar trebui sa spargi nuci cu el :))))) Asa de tare trebuie sa fie :)))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Circumcizia la barbati
  • O nouă metodă de a evita situațiile jenante pentru bărbați
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •