penis cu mancarimi
Ma numesc andrei si am 16 ani si de vreo 2 ani mi-au aparut niste pete rosi pe capul penisului care imi ofera niste mancarimi neplacute, eu ma spal mereu cu bicarbonat de sodiu ca stiu cai un bun dezinfectant dupa baie toata mancarimea si petele rosi se retrag iar cand merg sa urinez la baie ma ustura pe o perioada de vreo 2 minute si dupa dispare si usturimea, daca nu ma spal o zi acolo parca se activeaza iar ele adica imi apare iar si ma jeneaza vreau sa va spun ca ma masturbam dar cand am vazut problema nu m-am mai masturbat, am vorbit cu mama si sa speriat si ea foarte tare si a zis ca ma va duce la o clinica de boli venerice oare am vreo candidoza sunt foarte speriat domnule doctor si spunetimi ce miati recomanda sa fac si ce tratament
1 comentarii
Eu zic sa nu iti mai dai cu absolut nimic, poate fi o reactie alergica la vreun detergent, chiar bicarbonatul respectiv. Sa folosesti pentru a te spala un sapun pentru bebelusi De asemenea sa iti clatesti lenjeria foarte bine dupa ce este spalata, pentru a elimina orice urma de detergent. Poti incerca cu nidoflor sau triderm 7 zile doua aplicari pe zi. Eu cred ca este doar o alergie, mai ales daca esti virgin.. Practic nu aveai de unde sa iei vreo boala venerica.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 8bubite mici ca niste cosuri la baza penisului
- 7ciudatenii pe penis
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 36papulele perlate ale penisului si condyline
- 7noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 0Penis nedezvoltat(sunt disperat).
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 4Miros urat al penisului
- 4Ajutati-ma va rog!
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 0Segma si taieturi pe pielea penisului!
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 0mancarimi la scrot si penis
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 2Mâncărime scrot
Mai multe informații despre: Penisul mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: