Penis curbat

15-01-2015
Mgeorge
Nu este medic/terapeut
Mgeorge
salut am 27 de ani si am penisul curbat spre stanga destul de mult, am fost si la un doctor specialist acum 5 ani dar mi-a spus ca daca nu am dureri nu este nicio problema...ei bine durerile au inceput sa apara... in timpul contactului sexual, dimineata cand... e tare.Mentionez ca nu sunt sigur daca am 'ata' rupta complet...cred eu...din ce am vazut la altii...in filme la mine nu se da pielea de pe ea complet...si nici nu cred ca are dimensiunile normale... poate asta ar fii problema ca nu a crescut..si sa curbat in timp.. voi pune o poza..sper ca am voie. Am sa ma duc la un specialist pentru informatii despre operatie...sau proteza...sau orice alta alternativa..dar astept si de la dumneavoastra un raspuns...o idee... multumesc !
http://www.imageupload.co.uk/image/5mhG
3 comentarii
0
16-01-2015, ora 21:06
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu nu sunt medic dar urmaresc o emisiune PROBLEME STANJENITOARE unde mai multi medici ofera tratamente si solutii atat online cat si la cabinet si am vazut multi barbati cu aceasta problema numai ca la tine nu este curbat decat foarte putin sa vezi cand curbura este la 90 grade atunci este o problema si se ajunge la operatie.
0
21-01-2015, ora 08:10
Mgeorge
Nu este medic/terapeut
Mgeorge
pentru mine a devenit problema pentru am
niste dureri...dar este o mare problema chiar su psihic.. nu ma impac cu ideea deloc si sunt sigur ca din cauza asta este si mica...
0
21-01-2015, ora 16:12
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Atunci mai bine mergi la un control de specialitate pt a ti se explica varianta cea mai buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: