Penis curbat in jos

21-05-2016
Mariustar
Nu este medic/terapeut
Mariustar
Salutari de ceva timp mă confrunt cu condiția penisului meu. Până acum nu prea m-a ''interesat'' pentru că am crezut ca o să se ''indrepte'' dar m-am înșelat(poza este mai jos). Din cauza acestei condiții am dezvoltat un fel de anxietate prin care nu pot vorbi cu persoanele de gen feminin cam deloc; adică cand ma vad in situația de a incepe o conversație cu vreo fata ma imaginez cu ea in pat si da, aici se opreste tot, pentru ca nu stiu daca pot face cv cu conditia asta...(de aici reiese de asemenea faptul ca sunt virgin...).dar nu asta conteaza.
Ceea ce contează este ce pot face in situația de față pentru ca nu am nici cea mai mica idee ce pot face pentru a-l putea îndrepta...
M-am documentat puțin si se poate să am boala peyronie's dar cand ating ''punctul de curbura'' nu se simte nici o ''umflatura/tumoare'' sau cum se traduce din engleza ''scar tissue''..deci se poate sa fie doar o curbura, care sper ca se poate remedia.
Dacă se poate face ceva pentru a remedia problema nu trebuie sa ajungă in punctul in care e perfect drept tot ceea ce vreau e ''aproape'' drept...am uitat sa mentionez ca am 19 ani. Va multumesc!
http://uploadpie.com/EbEsc
1 comentarii
0
24-05-2016, ora 19:04
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Diagnosticul de boala Peyronie e pus de medicul urolog Mariustar iar remedii gasesti tot acolo si nu pe net...asa ca fa o programare.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: