Penis mic

29-01-2012
mihaiionut
Nu este medic/terapeut
mihaiionut
Salutare!! am si eu o problema pe care multi baieti o au...am aproape 18 ani si marimea penisului meu este de 11-12 cm..:( este ceva in neragula sau e normal? ma masturbez in fiecare zi..masturbarea incetineste crestera penisului??imi este rusine si imi este si teama sa nu imi dezamagesc prietena:( si de aceea evit sa facem dragoste..mentionez ca sunt virgin..astept un raspuns..multumesc anticipat.
2 comentarii
0
29-01-2012, ora 04:57
niku92
Nu este medic/terapeut
niku92
Mihai nu CONTEAZA marimea ci cum iti folosesti "scula", si da este normala dimensiunea ta, bineinteles unii pot avea mai mare sau chiar mai mic penisul la aceasta varsta, totul depinde de genetica si din cate stiu pana la 21-22 de ani o sa-ti tot creasca.Si din punctul meu de vedere exagerezi rau cu masturbarea, ai 18 ani, prietena dai bice.Nu ar trebui sa-ti fie rusine, si de dezamagit nu o sa o dezamagesti mai ales daca este si la ea pentru prima oara, daca la ea nu este prima oara vorbeste cu ea, spune-i ca esti virgin, insa de marimea penisului nu-ti face probleme esti OK.Bafta!Sper ca te-am ajuta!
0
24-02-2012, ora 01:27
Eu
Nu este medic/terapeut
Eu
Are dreptate Niku, nu cred ca dimensiunea este cea care creeaza placerea.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici