Penis mult prea mic..

03-01-2018
cosminbjd
Nu este medic/terapeut
cosminbjd
Salut tuturor, am si eu o problema. Am 18 ani si mi-e rusine sa fac vreun act sexual din cauza penisului prea mic. Are 2, 5-3 cm, iar in erectie 10. Mi-e rusine de mine, cred ca asa o sa raman toata viata...Cunoaste cineva sau a testat cineva pilule, geluri, etc..???? ajutati-ma va rog
6 comentarii
0
03-01-2018, ora 23:24
Utilizator_193899
Nu este medic/terapeut
Utilizator_193899
Marimea penisului este decizia divinitatii, este practic acelasi lucru cu sanii mici la o femeie.
Daca ai libido, erectie si orgasm e perfect, inseamna ca organismul tau functioneaza cum trebuie.
Este o diferenta intre rusinea fatza de tine si ideea ca o fata poate rade de tine daca te vede dezbracat.
Trebuie sa ai incredere in tine si sa te focusezi pe actul sexual in sine, nu doar pe penis. Persoana cu care faci sex are si ea nevoie sa se simta bine. Fii atent la corpul ei si gandeste-te sa o faci fericita pe ea, daca afli punctul ei erogen deja ai castigat-o.

Geluri, creme, sunt periculoase. Poti incerca o pompa dar cu grija ca poti sparge vasele, pilulele pentru marire sunt scumpe. Trebuie sa intelegi ca nici pompele nici pilulele nu maresc nimic, de fapt prin cuvantul "marire" firmele fac referire la posibilitatea ca penisul sa intre in erectie mai usor nu la o marire proprie in centimetri.

Tu gaseste fata mai intai si lasa rusinea deoparte, eu cred ca si un baietel ar putea face sex perfect cu o femeie matura, de ce nu? se intampla des in lumea animala.

Si fara masturbare si filme porcoase.
Succes !
0
04-01-2018, ora 19:25
FlorentPagny
Nu este medic/terapeut
FlorentPagny
@uBitzy

Stătea divinitatea rezemată într-o cărjă că na, e bătrînă și ea și ce își zice:"Ia să dau cu zarul, și cât pică atât va avea lungimea penisului cosminbjd.".Și așa procedează la fiecare în parte că doar așa ai spus, că e decizia divinității.Se pare că la mine era în bulan când a dat cu zarul.
0
04-01-2018, ora 20:50
Utilizator_193899
Nu este medic/terapeut
Utilizator_193899
FlorentPagny, e umoristic ce ai scris dar eu nu m-am exprimat in calitate de medic, ma gandesc ca un cadru medical ar spune ca asa este mostenirea genetica, ateii sunt cu natura iar crestinii cu dumnezeu, m-am gandit sa ma exprim in functie de religia tarii noastre, ca dk stateam sa ma iau dupa ce crede fiecare trebuia sa scriu mai mult si deja cosmin este confuz si speriat, desi parerea mea sincera este ca n-are motive, are tineretea de partea sa, este potent, doar ca nu este pe deplin multumit de dimensiune, in schimb asta e discutabil. Cu penisul nu iesi in societate, in societate iesi imbracat, aranjat frumos, numai femeile ies cu vaginul prin oras, cum vorbesti cu una despre sex cum vezi ca fuge, parca ar avea-o in mana :-)
Nu, un om inteligent vorbeste si despre sex si despre orice, cine fuge da dovada de prostie.
Stim prea bine ca fetele intre ele vorbesc despre sex, deci de ce cand apare un mascul ar fugi?
O fata inteligenta ar raspunde cu o gluma, nu multumesc, nu sunt interesata si gata, fara sa dai semne de prostie si fara sa jignesti facand aluzii la dimensiunile masculine. Dar despre educatie vorbim intr-o alta viata, ca lumea asta e terminata.
Sa-nteleg ca la tine a iesit bine cu zarul? ce cifre ti-au iesit ? :-)
0
31-01-2018, ora 12:27
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
193899 are dreptate, tot ceea ce promite marirea penisului e mai degraba ceva iluzoriu.
In schimb poti sa satisfaci femeile si cu aceste dimensiuni.

Sansele tale de a le satisface insa scad considerabil daca te gandesti mereu la marime. In plus, gandul asta te poate duce in timp si la probleme de erectie, ce pot diminua si mai mult aceste sanse.
Daca gandurile tale legate de dimensiune persista, ia legatura cu un psihosexolog.

Mai conteaza si un alt lucru. Adesea se intampla ca masurarea penisului, de catre cineva ‘la inceput de drum’ in viata sexuala, sa nu fie realizata corespunzator. Dimensiunea a fost evaluata de medic sau e o masuratoare personala ?

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
30-10-2018, ora 12:57
prode
Nu este medic/terapeut
prode
Dimensiunea penisului difera in functie de varsta, rasa s.a
Daca te incadrezi in limite nu ai de ce sa iti faci griji.
0
01-11-2018, ora 14:07
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu tine totul de acele limite de marime Prode. Chiar daca penisull e mai mic decat limitele despre care spui, sansele de a satisface o femeie cresc considerabil daca persoana nu se gandeste mereu la marimea penisului ca la un factor esential - pentru ca nu e.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  •