Penis vanat bubite mici albe
Am niste bubite mici albe pe penis care nu se storc(unele grupate), nu provoaca mancarimi, dar sunt foarte inestetice si imi provoaca un disconfort psihic. (Singurul lucru de mentionat este faptul ca am o sensibilitate foarte ridicata in zona respectiva.)
Deasupra frenulului(atei), coroana este invinetita, doar partea inferioara nu tot capul penisului, iar cand intra in erectie se invineteste tot mai tare. Un lucru de mentionat ar mai fi ca penisul(capul) este un pic umflat in partea stanga, dar nu foarte mult, abia se distinge cu ochiul liber.
Aveti idee ce ar putea fi?
Un mic sfat, o parere, ceva... sunt destul de nelinistit, pentru ca nu prea gasesc un motiv pentru care am inceput sa am astfel de probleme.
O sa ajung si la medic, dar as vrea sa-mi fac o idee cam ce ar putea fi.
Deasupra frenulului(atei), coroana este invinetita, doar partea inferioara nu tot capul penisului, iar cand intra in erectie se invineteste tot mai tare. Un lucru de mentionat ar mai fi ca penisul(capul) este un pic umflat in partea stanga, dar nu foarte mult, abia se distinge cu ochiul liber.
Aveti idee ce ar putea fi?
Un mic sfat, o parere, ceva... sunt destul de nelinistit, pentru ca nu prea gasesc un motiv pentru care am inceput sa am astfel de probleme.
O sa ajung si la medic, dar as vrea sa-mi fac o idee cam ce ar putea fi.
1 comentarii
Salutare. Am aceasi problema cu capul penisului vanat, am urmat un tratament cu antibiotice si unguent si nu mai este inflamat dar vineteala tot a rămas si daca apas partea acea ustura puțin, la fel si la urinare.
Spunemi te rog daca ai gasit o remediere. Mulțumesc anticipat
Spunemi te rog daca ai gasit o remediere. Mulțumesc anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 7ciudatenii pe penis
- 3umflatura la baza penisului
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 5am niste alunite albe pe interiorul pelii penisului, nu ma deranjeaza
- 5Inflamatie-cos mare zona genitala
- 10despre cresterea penisului
- 14Marirea penisului
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 0Inflamatie a penisului
- 3O intrebare despre penis.
- 3Miros penis si iritatie mai sus de penis
- 9Bubite sub capul penisului
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 17papulele perlate ale penisului (sensibilitate)
- 7Posibila contaminare ?
- 4bubite pe penis
- 1Preputul.
- 7Penis ciudat
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: