Penis vanat bubite mici albe
Am niste bubite mici albe pe penis care nu se storc(unele grupate), nu provoaca mancarimi, dar sunt foarte inestetice si imi provoaca un disconfort psihic. (Singurul lucru de mentionat este faptul ca am o sensibilitate foarte ridicata in zona respectiva.)
Deasupra frenulului(atei), coroana este invinetita, doar partea inferioara nu tot capul penisului, iar cand intra in erectie se invineteste tot mai tare. Un lucru de mentionat ar mai fi ca penisul(capul) este un pic umflat in partea stanga, dar nu foarte mult, abia se distinge cu ochiul liber.
Aveti idee ce ar putea fi?
Un mic sfat, o parere, ceva... sunt destul de nelinistit, pentru ca nu prea gasesc un motiv pentru care am inceput sa am astfel de probleme.
O sa ajung si la medic, dar as vrea sa-mi fac o idee cam ce ar putea fi.
Deasupra frenulului(atei), coroana este invinetita, doar partea inferioara nu tot capul penisului, iar cand intra in erectie se invineteste tot mai tare. Un lucru de mentionat ar mai fi ca penisul(capul) este un pic umflat in partea stanga, dar nu foarte mult, abia se distinge cu ochiul liber.
Aveti idee ce ar putea fi?
Un mic sfat, o parere, ceva... sunt destul de nelinistit, pentru ca nu prea gasesc un motiv pentru care am inceput sa am astfel de probleme.
O sa ajung si la medic, dar as vrea sa-mi fac o idee cam ce ar putea fi.
1 comentarii
Salutare. Am aceasi problema cu capul penisului vanat, am urmat un tratament cu antibiotice si unguent si nu mai este inflamat dar vineteala tot a rămas si daca apas partea acea ustura puțin, la fel si la urinare.
Spunemi te rog daca ai gasit o remediere. Mulțumesc anticipat
Spunemi te rog daca ai gasit o remediere. Mulțumesc anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cartilagiu in penis?
- 15bubite rosii pe penis
- 11despre penis
- 9Penis de 12
- 3penis umflat
- 7penis inclinat in partea stanga
- 8problema penis
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 2Crapatura piele penis
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 5Penis tare
- 4voi avea un penis sanatos
- 0Usturime penis
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 2Penis nedezvoltat
- 3pielea penis umflata
- 0Piele decojita penis
- 0Ciuperci interior preput
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: