penisul moare in timpul actului sexual

08-12-2008
micuta84*
Nu este medic/terapeut
micuta84*
salutare! sunt noua si am o probleme.defapt mai multe.dar sa incep cu una ce ma dispera.
cand fac dragoste cu sotul meu totul e ok pana la un moment dat.Treaba decurge normal insa de ceva timp nu se mai termina, nici el.normal nici eu.
facem dragoste rar, cu toate ca eu as vrea in fiecare zi.dar asta este.Cand se intampla dupa cateva penetrari(un minut), sotului meu ii moare.si gata.nu stiu care ar fi cauza, de ce se intampla iar in ultimul timp cam des.
dati ne o solutie, un sfat, orice!
va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
09-12-2008, ora 16:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cred ca de vina este stress-ul si oboseala.Tu lucrezi? Poate are ceva cu tine sau ceva nu-i convine la tine.Stai de vorba cu el.
0
08-11-2022, ora 12:10
AndyTeo
Nu este medic/terapeut
AndyTeo
Bună ziua! Aceiași problema o am și eu de aproximativ o lună! Totul e ok iar după câteva minute de sex cu soția îmi moare, țin să menționez că tot de o lună am inceput un tratament cu pastile pentru scăderea colesterolului (Arterin colesterol), poate de aici să fie?
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici