pentru d-nul doctor dragomir...
Buna seara...as dori sa ma lamuriti si pe mine daca se poate desi e o problema cam complicata. Mama mea are 51 de ani. Cand i se apropie menstruatia are dureri de cap groaznice, neliniste in corp, calduri si mai recent ii apar si niste bube pe corp. A consultat un dermatolog, i-a prescris o crema numita DERMOVATE, dar fara nici un rezultat. Aceste bube ii apar in fiecare luna. As vrea sa stiu daca aceste bube si dureri pot proveni de la sistemul nervos sau pentru ca ar trebui sa intre in menopauza? Aceste dureri i-au aparut de aproape 1 an (inainte nu le avea). Mentionez ca sufera de glanda Mixedem de aproximativ 15 ani si are trompele legate. Aceste "diagnostice" pot avea vreo legatura cu menstruatia, menopauza sau este vorba de sistemul nervos? Astept raspunsul dvs! Va multumesc...
1 comentarii
Imi pare rau pentru suferinta mamei. In nici un caz nu trece cu Dermovate sau cu alte alifii, nefiind o problema limitata la sfera dermatologica. Cel mai bine ar fi sa mearga la un medic homeopat. De preferat, un homeopat competent, cazul promitand sa fie, asa cum ati spus, unul complicat. Puteti recunoaste un homeopat competent dupa mai multe criterii, printre care:
-nu se grabeste: consultatia dureaza 30 de minute sau mai mult
-pe reteta prescrie cel mult 3 remedii.
-nu se grabeste: consultatia dureaza 30 de minute sau mai mult
-pe reteta prescrie cel mult 3 remedii.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone