PENTRU DOMNUL midorin42

29-06-2007
AlexB
Nu este medic/terapeut
AlexB
Domnule doctor,

as avea avea mare nevoie de un sfat din partea dumneavoastra. Am lasat un mesaj si acum o saptamana cu subiectul "Va rog mult un sfat", ati avut bunavointa sa-l luati in considerare si pentru asta va multumesc. Asteptam insa o posibila solutie din partea dumneavoastra. Problema este ca in afara de ce am scris in mesajul anterior a mai intervenit ceva care ma sperie si mai tare. Este vorba despre o rana, de marime unei ciupituri de tantar, care arata ca o rana careia i s-a luat coaja si a facut mai apoi acea crusta neagra. Zona nu este foarte umflata in schimb este tare si aceea crusta parca este sapata in piele pt ca am incercat sa o inlatur si nu am resit, in plus mi-a dat si o satre de usturime. A aparut in interiorul coapsei in partea superioara. Chiar imi este foarte teama si nu stiu ce sa fac. As merge la un medic dar nu prea am incredere... cel putin ce am citit pe forumuri - oameni care au fost la 14-15 medici si nu au rezolvat nimic, oamnei cu probleme de piele care nu s-au rezolvat nici macar in decursul a 3-4 ani chiar si mai mult. Am fost acum ceva timp la medicul Ioan Nedlcu, cand un prieten a fost diagnosticat cu scabie sau ceva de genul asta si imi era frica sa nu am si eu. D-nul Nedelcu mi-a spus ca nu am nimic. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Va rog mult astept un raspuns de la dumneavoastra, un sfat, o recomandare...orice. Va multumesc.

Cu respect, AlexB
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns