pentru NICK

09-04-2012
balbo caniggia
Nu este medic/terapeut
balbo caniggia
am 37 ani sint inginer, la 18 ani am facut o depresie pe care am tratat-o pe la 22 de ani dupa incercari cu mai multi doctori si medicamente.cum am avut noroc ultimul doctor la care fusesem pe vremea aceea se intilnest cu taica-meu si intreaba de mine. taica meu ii spune ca n-us ok, acesta il cheama la cabinet si i da o reteta de prozac(pe vremea aceea in95 costa ca acum 500 lei).dupa primul medicament m-am simtit mai bine iar bunica imi spune ai dormit neintors.in 6 luni am fost un om nou pina acum 3 ani, adica10 aniIn 2008, 2 joburi, politica iar prozacul nu-si mai facea efectul am ajuns jos.de atunci am scimbat 2doctori, doctorul cu prozacul nu mai traiaste, precum si odroaie de medicamente-effectin, doxepin, xanax, seroxat acum incerc cu trittico si coaxil, am o depresie cu anxietate, si diminetile de 3-4 ani ma scol obosit.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul