pentru un medic va rog
De 2 ani folosesc Karisa si nu am facut pauza pana in prezent. Vreau sa incep a folosi Yasmin dupa ce termin folia..cum trebuie sa procedez?incep prima zi dupa ciclu cum fac de obicei sau trebuie sa le iau din prima zi de ciclu?va rog! URGENT!
3 comentarii
în mod normal e bine să faci pauză 2-3 luni măcar o dată la un an, un an jumate. ai putea să faci pauză şi să aştepţi ciclul următor în care să le iei din prima zi de ciclu.
dacă nu vrei să faci pauză (deşi subliniez că e recomandat!!)- poţi să începi yasmin imediat după ultima pastilă de karisa, fără a face pauză pentru menstruaţie în acea lună (deci nu mai aştepţi 7 zile cum făceai de obicei, iei imediat folia de yasmin după cea de karisa)
dacă nu vrei să faci pauză (deşi subliniez că e recomandat!!)- poţi să începi yasmin imediat după ultima pastilă de karisa, fără a face pauză pentru menstruaţie în acea lună (deci nu mai aştepţi 7 zile cum făceai de obicei, iei imediat folia de yasmin după cea de karisa)
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=767
uite aici pe site prospectul de la Yasmin, citeşte scrie undeva mai jos în prospect- trecerea de la alt anticoncepţional combinat la Yasmin
uite aici pe site prospectul de la Yasmin, citeşte scrie undeva mai jos în prospect- trecerea de la alt anticoncepţional combinat la Yasmin
Va rog sa imi raspundeti repede, am luat anticonceptionale inainte de ami veni ciclul pt prima data avand o sangerare usoara si am crezut k e ciclul.Ce se poate intampla??Ce trebuie sa fac??Va rog raspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon