penultima pastila din folie uitata
Buna ziua. Am si eu o mare nedumerire. Am uitat sa iau penultima pastila din folie (Marvelon 28) la timp si am luat-o impreuna cu urmatoarea. Am facut pauza dintre folii timp in care nu a venit menstruatia. In prezent sunt la a treia pastila din noua folie si menstra tot nu a venit. Mentionez ca au trecusera trei zile de la ultimul contact sexual in momentul cand am uitat pastila si doua zile dupa. Iau pastile fara intrerupere de 5 ani. Ce se intampla?
2 comentarii
Riscul de a ramanea insarcinata prin intarzierea prizei penultimei pilule cu 24 de ore este foarte mic, practic neglijabil.
Absenta sangerarii se datoreaza, probabil, folosirii de mult timp a pilulelor. Ar fi bine sa va ganditi la intreruperea lor, in special in cazul in care credeti ca in viitor veti dori copii.
Absenta sangerarii se datoreaza, probabil, folosirii de mult timp a pilulelor. Ar fi bine sa va ganditi la intreruperea lor, in special in cazul in care credeti ca in viitor veti dori copii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 10uitarea unei pastile
- 3uitat 3 pastile in a 2-a saptamana
- 3uitat o pastila anticonceptionala
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 0am omis o pastila in prima saptamana
- 1pastila omisa in saptamana intai
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 3am uitat sa iau pilula, o pot lua a 2 a zi impreuna cu cealalta?
- 2am uitat sa iau anticonceptionalele
- 1am omis sa i-au o pilula
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 3Ultima pastila de yaz
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 0Protectia anticonceptionaleloe
- 0Bună seara, am uitat sa iau o pastila și am luat-o pe următoarea, iar după 3 zile mia venit ciclul
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
- 1Pastila Yasmin uitata in prima saptamana
- 0Am uitat 2 pastile rigevidon ce fac în continuare
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: