penultima pastila din folie uitata
Buna ziua. Am si eu o mare nedumerire. Am uitat sa iau penultima pastila din folie (Marvelon 28) la timp si am luat-o impreuna cu urmatoarea. Am facut pauza dintre folii timp in care nu a venit menstruatia. In prezent sunt la a treia pastila din noua folie si menstra tot nu a venit. Mentionez ca au trecusera trei zile de la ultimul contact sexual in momentul cand am uitat pastila si doua zile dupa. Iau pastile fara intrerupere de 5 ani. Ce se intampla?
2 comentarii
Riscul de a ramanea insarcinata prin intarzierea prizei penultimei pilule cu 24 de ore este foarte mic, practic neglijabil.
Absenta sangerarii se datoreaza, probabil, folosirii de mult timp a pilulelor. Ar fi bine sa va ganditi la intreruperea lor, in special in cazul in care credeti ca in viitor veti dori copii.
Absenta sangerarii se datoreaza, probabil, folosirii de mult timp a pilulelor. Ar fi bine sa va ganditi la intreruperea lor, in special in cazul in care credeti ca in viitor veti dori copii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am uitat sa iau pilula. Astept raspuns, va rog.
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 3Uitat pastila
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 1am sarit peste o pilula
- 0pastiluta pierduta
- 13Am uitat sa iau pastila
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 5Am uitat sa iau pilula-intarziere 17 ore
- 0pastila uitata
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 0Mercilon uitat
- 0Am uitat ultima pastila 21
- 3Ultima pastila de yaz
- 0Luna 5 saptamana 2 logest 2 pilule uitate
- 0Am uitat sa iau anticonceptionalele !
- 0Anticoncepționale - primele 3 zile nu le-am luat, apoi le am luat normal
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: