pete rosii-negricioase in zona fesiera...

01-03-2007
Andra_deea
Nu este medic/terapeut
Andra_deea
pere rosii-negricioase in zona fesiera, la adult in varsta de 22 de ani... de la ce credeti ca au aparut, ce sunt si ce tratament... astept un raspuns... mulzumesc foarte mult
4 comentarii
0
02-03-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Trebuie sa dai mai multe detalii: de cand au aparut, dimensiuni, in ce zona exact (intre fese sau pe fese), il deranjeaza (are mancarime, usturime, etc), au suprafata neteda sau nu (incearca o descriere mai exacta).
0
10-03-2007, ora 00:00
Andra_deea
Nu este medic/terapeut
Andra_deea
nu stiu de cand le are, , , au diametrul de 1 cm, in zona postero-inferioara a fesei, nu-l deranjeaza, au suprafata neteda, , , a zis ca sunt de la cosuri, pe care le-a rupt, , , e posibil sa fie de la niste cosuri sau e ceva mai grav ?? multzumesc mult
0
11-03-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Nu pare sa fie ceva grav, intr-adevar diverse "bube" se pot vindeca cu pigmentare reziduala, cel mai bine insa stii cum e, vazand si facand, adica pentru liniste maxima (macar a ta daca pe el nu-l deranjeaza) ar trebui sa-l vada medicul.
0
28-05-2009, ora 17:26
alis06
Nu este medic/terapeut
alis06
am si eu o problema in urma cu cateva luni mi-au aparut niste bubite in zona fesiera care sau extins si pe picioare. am o mancarime cumplita am facut tratament pt HP(helicobacter pylori).facand o analiza am constat ca nu mai am hp, dar dupa iar mi-au aparut bubitele... sunt disperata nu stiu ce sa mai fac va rog ajutati-ma !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •