Pete albe pe piele

04-02-2010
amarillis
Nu este medic/terapeut
amarillis
Buna ziua! De ceva vreme am niste pete albe pe piele, care nu ma mananca, ar fi ca si cum nu le-as avea.Vara cand ma bronzez se acopera, insa iarna cand imi trece bronzul observ ca petele reapar sau de fapt ca nu au disparut doar ca au fost acoperite de soare. Am urmat tot felul de tratamente inclusiv si pastile insa fara niciun rezultat.Un singur medic mi-a dat sa fac niste analize si anume ASLO si VSH. S-ar putea sa fie ceva in sange? Valoarea Aslo este de 20 si Vsh este de 4. Niciun medic nu mi-a dat niciun raspuns concret. Sper sa imi spuneti cauza petelor si poate si un tratament. Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
05-02-2010, ora 12:46
Madalina-Maria
Nu este medic/terapeut
Madalina-Maria
Raspunsul care am sa l scriu nu este 100% cert!

si eu am avut asemenea probleme si ink le mai am! Am fost la medicul dermatolog din oras si mi a spus k am PITIRIAZIS VERZICOLOR( e o forma de ciuperca). Si mi s a administrat tratament cu lomexin crema si aerius niste pilule mici albastre pt alergie cate 1/zi. Nu ti as putea da un raspuns concret dar ar trebui sa faci o vizita unui medic dermatolog. LA inceput a aparut si la mine la fel doar in perioade dar dupa un timp s-a extins pe tot corpul.

Asteapta sfatul medicului de pe forum! Deoarece raspunsul dat de mine poate fi nul. Felurile de ciuperca variaza in foarte multe moduri. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •