Perete vagin umflat?

03-11-2020
Anassil
Nu este medic/terapeut
Anassil
Buna seara și va rog din suflet sa ma ajutați. Am 21 de ani și sunt activa sexual de 5 ani. Acum câteva luni mi-am examinat vaginul doar uitându-ma cu oglindea și am văzut fix la intrare in vagin ca o bucata de carne sau poate e peretele se sus al vaginului, nu știu. E ca și cum când deschid picioarele sa ma uit cu oglinda in vagin văd exact la intrare in vagin ca o bucata de piele in loc sa fie gen ca o gaura. O sa încerc sa atașez poze luate de pe internet cam cum arată, nu știu dacă e normal dacă e doar peretele de sus al vaginului când bag degetul simt așa ceva rotund, poate pare amuzant dar eu sunt tare speriata și vreau sa știu dacă e ceva normal. Va multumesc!
4 comentarii
0
03-11-2020, ora 18:13
Anassil
Nu este medic/terapeut
Anassil
V-am lăsat aici un link cu singura poza pe care am găsit-o ca sa semene puțin cu ce vreau eu sa elxplic. In primul rând va rog sa ma scuzați pt acest link dar altceva nu am găsit, este a 2 -a poza cu acel vagin https://www.puritanas.com/mi-vagina-bien-abierta/
Multumesc și ma scuzați pt link :(
0
03-11-2020, ora 19:32
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Daca tu crezi ca acolo trebue sa fie o gaura, te inseli, mergi la un ginecolog sa rida de tine si vezi cum trebue sa fie, gaura ori peretele vaginului.
0
03-11-2020, ora 20:47
Anassil
Nu este medic/terapeut
Anassil
Îți multumesc pt răspunsul tău, cum am spus mai sus am lăsat acesta întrebare cu riscul de a fi penibila dar imi asum ca nu știu asta la 21 de ani. Totuși aștept răspunsul unui medic. :)
0
04-11-2020, ora 20:02
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Dupa cum vezi nu-ti raspunde nici un medic.Imagineaza-ti ca vaginui nu e o teava prin care sa privesti, ci o cavitate foarte complexa, flexibila si elastica ce are peretii interiori apropiati, lipiti unul de celalalt, unde nu poate sa fie, sa stea aer decit in anumite conditii. Daca ai dureri ori altceva suspect mergi la ginecolog si-ti va rezolva problema.Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •