perioada de tratament cu ESSENTIALE FORTE

doresc sa stiu care este perioada de tratament pentru o cura cu ESSENTIALE FORTE.
va multumesc
va multumesc
7 comentarii

Nu este o perioada standardizata, in functie de decizia medicului curant.

in legatura cu esentialele, as avea si eu o intrebare ;in 3 bilete de iesire din spital scrie hepatita cronoca, de fiecare data mi s-a dat un tratament, ultima oara fiind esentiale 30 de zile cate 2 /zi am intrebat medicu de familie daca am hepatita si i-a zis ca mi-a gasit la analize gama marita, nu stiu ce inseamna asta, si medicu de familie mi-a zis sa mai iau niste silimarina din cand in cand ca sa protejez ficatu.Intrebarea mea este am sau nu hepatita si daca da cei de facut, din hepaita cronica se poate da in ciroza daca nu e tratata?

Cum putem sti doar fara sa vedem biletul de iesire in cauza, fara a vedea alte analize, buletin echo, daca aveti hepatita cronica sau nu? Uneori nici cele enuntate de mine mai sus nu sunt suficiente ptr acest diagnostic, fiind necesara punctia biopsie hepatica...
Cit despre determinarea markerilor virali hepatitici, si aceasta e f importanta atunci cand avem aceasta suspiciune.
Cit despre determinarea markerilor virali hepatitici, si aceasta e f importanta atunci cand avem aceasta suspiciune.

analizele sant ;glucoza 77, colesterol171, uree29, trigl=73, creatinina 0, 65, asa/got 18u/l, lipt547, ggt15, alat/gpt=17vsh38/70, a/6=1, 15, electroforeza;total proteine 75gr, albumina 53, 4, alpf=2, 4, gamma21, 1, beta12, 2 atat am inteles din analize, e un scris oribil la noi inca nu se dau analize standardizate ca in alte parti.va multumesc.daca din aceste analize nu se poate forma o opinie corecta as vrea sa va intreb ce analize trebuiec facute pt a fi sigura ca nu am hepatita.Sant nevoita sa iau foarte multe medicamente si am inteles ca dauneaza ficatului, iau detralex pt varice, si medicamente de inima, inca o data va multumesc de intelegere

buna! tot o problema cu essentiale am si eu!
prietenului meu i-au iesit analizele prost: colesterol mare, trigliceride si TGP, ficatul la ecografie cam gras si asteptam analizele pt indicii hepatici.are 1, 90 si 106 kg.a mai facut analize acum 2 luni si de atunci este la regim plus sport plus medicamente: lipantil si essentiale.intrebarea mea este: e normal ca medicul sa iti prescrie doar o pastila dimineata de lipantil si una seara de essentiale?e vb de o boala a ficatului...de ce doar o pastila cand pe prospect scrie clar mai multe? poate o cura de intretinere? e normal ca in apogeu sa i se recomande doar o pastila seara si una dimineata?
prietenului meu i-au iesit analizele prost: colesterol mare, trigliceride si TGP, ficatul la ecografie cam gras si asteptam analizele pt indicii hepatici.are 1, 90 si 106 kg.a mai facut analize acum 2 luni si de atunci este la regim plus sport plus medicamente: lipantil si essentiale.intrebarea mea este: e normal ca medicul sa iti prescrie doar o pastila dimineata de lipantil si una seara de essentiale?e vb de o boala a ficatului...de ce doar o pastila cand pe prospect scrie clar mai multe? poate o cura de intretinere? e normal ca in apogeu sa i se recomande doar o pastila seara si una dimineata?

eu iau liv 52 dar essentialele sunt bune de ceva?

Cum se ia Esentiale forte ?dupa masa sau inainte de masa?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?
- 2Sangerare anala
- 1Durere de burtă și febră
- 1Dureri de stomac