perioada dintre menstruatii

19-04-2008
ioana_scumpica
Nu este medic/terapeut
ioana_scumpica
ce se intampla daca trec doar 20 de zile pana la urmatoarea menstruatie, este rau?
mie imi este cam rusine sa ma duc la medic, iar hemoragia este puternica intotdeauna!ce swa fac?
sa fie oare din cauza ca am fost operata de microchist ovarian?de fapt nici macar nu stiu daca de asta am fost operata, pt ca nu stiu care este adevarul! doar stiu ca intr-o dimineata de joi, m-am trezit din cauza inei dureri insuportabile in partea in care a fost apendicita, iar tata m-a dus de urgenta la spital iar doctorul a spuc ca am apendicita si m-a operat de urgenta! apoi, dupa ce am iesit din operatie, au fost doar straini in jurul meu, imi era frig si nu im acorerea nimeni pe picioare, si dupa catva timp m-am dezmeticit putin si peste cateva ore a venit tata la mine si mi-a spuc sa am avut un chist pe ovar{parca zicea ca am avut o explozie de ovar}, dar mi-au scos si apendicele.pavestea asta s-a pastrat mult timp, iar mai apoi tata imi spunea ca doctorul, in timpul operatiei de apendice mi-a atins doar ovarul din neatentie. tot atunci, nu mi-a spus nimeni ca in urmatoarele zile sa nu ridic, iar eu am mutat{ridicat} un scau de fier. am fost dupa cateva luni la ginecolog si mi-a facut o ecografie si a zis ca nu mai am nimic. chiar daca a trecut mult timp eu pot mai am dureri, care nu imi trec{ inainte de ciclu si dureri menstruale} si cand sunt la scoala ma duc la cabinet caci am impresia ca imi va exploda din nou acel ovar, care unori mi se umfla si asistentele imi dau paduden iar eu sunt foarte speriata!am nevoie de un sfat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns