perioada maxima de administrare anticonceptionale
buna ziua!
am si eu o intrebare: am 36 ani si doi copii de 16 si 13 ani. iau anticonceptionale de 12 ani fara intrerupere. nu fumez si nu am nici alte probleme de sanatate. trebuie sa recunosc ca nu am mai fost de vreo 5 ani la medic.am fost acum cateva zile la un control la ginecologie si dna doctor mi-a spus ca nu ete deloc OK ca nu am intrerupt deloc administrarea anticonceptionalelor si ca ar trebui periodic intrerupta administrarea lor. inainte umblam periodic la control si atunci dna doctor la care mergeam mi-a spus ca daca nu am probleme pot sa iau linistita pilulele fara nici o problema. intrebarea mea este ce ma sfatuiti sa fac?
am si eu o intrebare: am 36 ani si doi copii de 16 si 13 ani. iau anticonceptionale de 12 ani fara intrerupere. nu fumez si nu am nici alte probleme de sanatate. trebuie sa recunosc ca nu am mai fost de vreo 5 ani la medic.am fost acum cateva zile la un control la ginecologie si dna doctor mi-a spus ca nu ete deloc OK ca nu am intrerupt deloc administrarea anticonceptionalelor si ca ar trebui periodic intrerupta administrarea lor. inainte umblam periodic la control si atunci dna doctor la care mergeam mi-a spus ca daca nu am probleme pot sa iau linistita pilulele fara nici o problema. intrebarea mea este ce ma sfatuiti sa fac?
2 comentarii
Când apar problemele, de multe ori e târziu. De aceea, ar fi bine să le întrerupeţi înainte ca problemele să apară. Eventual, aţi putea cere sfatul unui medic oncolog şi să-l întrebaţi ce părere are despre "curele" de mulţi ani de zile cu anticoncepţionale.
multumesc pentru raspuns. dna doctor m-ia spus ca ar fi o varianta si contraceptivele injectabile sau sterilizarea prin legarea trompelor. ca sa fiu sincera eu am vrut sa leg trompele inca de la a doua nastere, dar atunci mi s-a spus ca eram prea tanara( 24 ani). nu stiu care este diferenta intre contraceptivele injectabile si celelalte-pilulele ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon