perioada menstruala?

16-07-2008
v.mela
Nu este medic/terapeut
v.mela
am 33 ani si incerc ca multe alte femei sa raman insarcinata dar fara succes.la medicul ginecolog totul este ok, dar fara rezultat. acum mi-a fost recomandat duphaston di ziua 14 de menstruatie pentru marirea perioadei de ciclu la cel putin 28 zile. mentionez ca pana acum aveam un ciclu regulat de 24 zile si cu grafic de temperatura in care se evidentia ovulatia(37.1grade in ziua 15 de menstra).de cand am inceput sa iau duphaston, cicluri de 27-28 zile dar fara curba de temperatura(36.6 maxim).este normal?nu se poate merge pe o perioada de menstruatie de 24 zile? de ce?
1 comentarii
0
25-07-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desigur ca se poate merge si pe ciclu de 24 de zile, daca AMBELE urmatoare conditii sunt indeplinite:
-exista dovada ovulatiei (pe asta ati indeplinit-o)
-temperatura bazala se mentine in platou minimum 8 zile (asta ramane de verificat).

Cu alte cuvinte, dupa obtinerea dovezii ovulatiei, pasul urmator este excluderea unei insuficiente de corp galben.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul