pete albe, aspre si se extinde...pe brate

12-01-2010
user36146
Nu este medic/terapeut
user36146
buna ziua...am o problmea..de vreo 3 ani de zile, am pe brate in partea de sus aproape de umor, niste pete, nu sunt foarte albe ptk mi.au mai trecut, inainte erau si mai albe, pielea este foarte uscata, aspra si mai groasa parca, pare a fi o coaja si ma mananca..incerc sa nu ma scarpin asa de des ptk am observat ca se extinde, dar nu reusesc sa ma abtin mereu..intr.un timp imi aparuse ink o pata muklt mai mik cat o boaba de fasole asa mica sa zicem, de la cot in jos..se manifesta la fel, dar nu m.am scarpinat si mi.a trecut! petele de sus de pe brate sunt mai mari..muuult mai mai aproape cat grosimea bratului:(( knd fac baie dau tare cu buretele sa se duca pielea aia asa aspra dar tot nu se trece.. am folosit acum cativa ani, eucerin cu uree si am adaugat cu tarata de grau( asa mi.a zis atunci dermatologul)dar nu am avut rezultat! in general pe tot corpul pielea mea este uscata si as vrea sa imi recomandati un tratament, o crema ceva, dar este urgent pt petele acelea..nu imi place deloc si nu e estetic:( cum scap de ele..
1 comentarii
0
14-01-2010, ora 16:54
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Este posibil sa fie vorba despre un pitiriazis versicolor, insa pentru confirmare ar trebui sa faceti un examen micologic.
Mergeti la un consult dermatologic.
Adaugă un comentariu / răspuns