pete albe luminoase in campul vizual

11-01-2010
madalinuta
Nu este medic/terapeut
madalinuta
de ceva vreme, vreo 3 luni cred, am o problema.In partea de jos a ochilor imi apar niste pete albe luminoase mai predominante seara.Dureaza o secunda sau doua dupa care dispar.Sunt ca niste lacrimi luminoase plutitoare.Nu ma deranjeaza cat ma sperii f. tare.Am facut chiar si atacuri de panica din ac.motiv.Am fost la oftalmo. si la Neurologie, am facut si ceva analize la sange..calciu si hemoleucograma... si au iesit normale.Medicii spun ca nu am nimic si ca trebuie sa le ignor dar uneori am impresia ca se repeta tot mai des.Sunt disperata nu stiu unde sa mai merg sa mi se dea un raspuns care sa ma linisteasca...Am doi copii si nu mai am chef de nimic...Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat!!!
1 comentarii
0
03-02-2010, ora 14:22
ilarian
Nu este medic/terapeut
ilarian
eu am pete in campul vizual de vreo 20 de ani. pete galbene luminoase care dureaza de la cateva secunde pana la 10-15 minute. nu m-am obisnuit cu ele si intru in panica de fiecare data. am facut tot felul de investigatii si in cele din urma, asta-vara, mi s-a pus, in sfarsit un diagnostic: epilepsie. nu e vorba de crizele pe care le stie toata lumea. epilepsia se poate manifesta si prin tulburari de vedere, de auz, etc. fac tratament, parca e ceva mai bine dar nu au trecut de tot. cred ca trebuie sa ma consolez ca toata viata o sa ma chinui cu ele. daca sunteti din bucuresti pot sa va recomand un medic neurolog foarte bun. dr Ciobanu Carla de la policlinica de la piata iancului. multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns