Pete albe micute pe brate

Salut, ma numesc Robert, am 18 ani siar acum cativa ani in urma am avut pete pe corp respectiv piept si gat care se murdareau foarte repede, le-am tratat cu Nizoral si inca o crema, apoi au trecut foarte repede. tin sa mentionez ca acest peteapareau in mod special Vara. in fine. dupa acea experienta am crezut ca am terminat cu ele, dar spre surprinderea mea in vara asta mi-ai aparut niste pete albe pe antebrat care se roseau la soare, le-am tratat cu Travocort si mi-au trecut foarte repede, dar..acum..tot in vara in care am scapat de alea albe care se roseau au aparut niste puncte picute albe, care s.au extins, le am pe brate si putin pe antebrat. din cate imi aduc aminte cam in fiecare vara am provleme de genul asta. vreau sa stiu daca este Vitiligo, doar de asta mi-ar fi frica stiind ca nu se trateaza si in viitor imi pot afecta viata sociala. Va multumesc!
1 comentarii

Dupa istoric este mai probabil vorba despre pitiriazis versicolor, dar pentru a fi sigur mergeti la un dermatolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 1Pete vinetii pe articulatii
- 2pata alba pe picior
- 4pete pe fata in urma acneei
- 3pete pe picioare in zona inghinala
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 3herpes circinat. va rog un sfat
- 51boli de piele?
- 8Pete rosii, rozalii pe burta si sani
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 1Mi-a aparut un semn pe picior
- 7Dermatita seboreica
- 0mi-au aparut niste pete mic rosii pe corp si imi provoaca un prurit, poate fi rubeola?
- 4am nevoie de un sfat urgent - pete maronii
- 1Pata neagra
- 0Probleme ale pielii - pete
- 2Pete rosii pe corp cauzate de BTS?
- 1Pata roz pe sân
- 1Pată pe spate (2 poze)
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: