acum 6-7 ani mi-au aparut niste pete
am 29 de ani, in urma cu6-7 ani mi-au aparut niste pete pe gat, burta, spate si maini.medicul mi-a dat Biazol, mi-au mai disparut putin dar la soare imi apar iar.exista vreun tratament naturist?Ce sa fac?
2 comentarii
Probabil ca aveti pitiriazis versicolor. In acest caz ar trebui sa faceti un tratamen antimicotic nu naturist! Incercati cu Lomexin crema intr-o singura aplicatie, seara, timp de 10 zile. Daca petele reapar la soare inseamna ca nu aveti pitiriazis si trebuie sa va vada alt dermatolog!
Atata timp cat nu aveti un diagnostic stabilit de un medic dermatolog, este dificil sa puteti gasi chiar si un tratament naturist.
Dupa stabilirea diagnosticului corect, eventual dupa ce incercati toate metodele recomandate, daca nu va rezolvati problema, puteti incerca si cu Deniplant. Repet, puteti incerca, pentru ca nu va costa nimic acesta incercare de o luna de zile.
Dupa stabilirea diagnosticului corect, eventual dupa ce incercati toate metodele recomandate, daca nu va rezolvati problema, puteti incerca si cu Deniplant. Repet, puteti incerca, pentru ca nu va costa nimic acesta incercare de o luna de zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18pete pe fata, corp si in zona gatului
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 3de 15 ani am o pata pe gat care cu timpul s-a extins
- 12am niste pete pe corp
- 2pete albe pe fata
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 3pete maro care se inmultesc
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 1tenul gras, matreata si pete pe fata
- 8Pete galbene in zona pubiana