De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi

11-03-2007
Romana
Nu este medic/terapeut
Romana
De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi si la soare se ascund si la apa fierbinte se inrosesc, nu ma deranjeaza adica nu ma mananca dar vad ca tot apar...primele mi-au aparut putin mai sus de buric sunt de culoarea pieli si si acum mi-au aparut pe langa zona pubiana :(...imi puteti da un sfat ceva :(...
3 comentarii
0
12-03-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Intrebare: cum ai observat in acest anotimp ca se "ascund" la soare daca sunt pe corp? Sfatul e sa mergi la dermatolog sa vada exact ce e.
0
12-03-2007, ora 00:00
Romana
Nu este medic/terapeut
Romana
Mi-au mai aparut acum cativa ani si am fost la dermatolog si mi-a dat un unguent si niste pastile...mi-a zis ca e o bacterie si ca petele imi vor disparea o perioada, dar imi vor mai aparea...vara care a trecut mi-au aparut, am fost la mare si mi-au disparut...si acum mi-au aparut iar parca mai multe ca pana acum...multumesc frumos, am sa merg la alt dermatolog sa vad ce-mi va spune.
0
22-07-2010, ora 00:40
ramona.star2010
Nu este medic/terapeut
ramona.star2010
Buna ziua D-ule Alexandru ma cheama Ramona am 13 ani si sunt din braila.
O ruda din familia mea are pete pe spate sunt de o culoare maronie unele pe piept sunt rotunde iar mai jos ii acopera pielea si are si pe spate la fel.Daca sta la soare il mananca pielea adica in jurul petelor. Mai nou sotia acestuia a luat si ea dar petele maronii au fost mici dar acum sau marit.Sunt contagiuoase ???. Va rog fumos dati-mi un raspuns !!! puteti va rog sa imi spuneti un tratament...cauza si cum se numeste boala ???!?!?!!!
Cu multa stima,
Ramona
Astept raspuns cat mai cuand.daca se poate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •