pete albe pe piele
Buna ziua. As dori sa va cer sfatul in privinta problemei mele daca necesita sau nu consult neaparat de catre un medic.Dupa ce am avut bolile copilariei pojarel etc(la 5 ani-acum am 25 anii)... mi-a ramas 1-2 pete albe mici si tari precum punctele albe, pe piept si umeri...cu timpul am observat altele 10 la baza rinichilor si una pe picior...ce poate fi dle/dna doctor? Mentionez ca am hipotiroidie de 7 ani si ma confrunt si cu acneea (fata spate gat-reusesc s-o stapanesc oarecum prin produse de igiena si eutyrox 50 )din cauza acestei boli dobandite in urma stresului.Va multumesc anticipat, ador acest forum; este foarte informativ!
2 comentarii
Am uitat sa va intreb si de urmele rosiatice pe piele lasate de piscaturile puricilor cainilor de pe strada, de cate ori trec pe langa ei sunt victima acelor afurisiti mici. Petele rosii nu mai dispar de mai multe luni...iar la dus se invinetesc, ce sa fac?Am dat cu argila dar tot nu au disparut... nu pot purta fusta din cauza aceasta nici macar acum vara:( Voi pleca din tara in curand si sper ca voi scapa de ei in sfarsit :))) Pana atunci doresc sa scap de pete! Va multumesc!
Avand in vedere boala endocrina, cred ca ar fi necesar un consult dermatologic!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut