Pete colorate

15-05-2012
Krmen107
Nu este medic/terapeut
Krmen107
Buna ziua,


Tocmai mi-am luat o trimitere catre dermatologie insa nu stiu cat de curand voi putea ajunge, asa ca am inceput sa caut informatii si am gasit site-ul si forumul dumneavoastra si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta.
De mai bine de 2 saptamani mi-au aparut pe mana stanga niste pete maronii, ca si cum as fi bronzata, exact deasupra degetelor si chiar un pic pe degetul din mijloc, luand forma inelului. Ulterior in urmatoarea saptamana mi-a aparut o mica pata de acelasi gen si pe mana dreapta. Mentionez ca prezint nici un fel de iritatie, nu ma mananca. Initial nu le-am acordat prea mare importanta, crezand ca vor disparea de la sine, dar acum ma tem sa nu fie vorba de ceva mai serios care s-ar putea extinde.
Din cate am citit in cadrul dictionarului medical afisat pe site-ul dumneavoastra ma gandesc ca s-ar putea sa fie vorba de pete hipercromice pigmentare.
As dori sa imi spuneti daca se poate, daca este vorba despre aceasta boala sau daca simptomele se incadreaza pe un alt diagnostic si cum anume se poate trata?


Va multumesc anticipat,


O zi excelenta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •