pete maro pe buze

18-08-2007
szkinga
Nu este medic/terapeut
szkinga
de catva ani am niste pete maro aproape chiar negre cateodata am fost la dermatologie si m-i sa zis ca din cauza stomacului. A-si vrea un raspuns mai explicit daca se poate si vreau sa stiu daca i-mi va trece vreodata pentru ca este foarte inestetic deja sun obsedat de acest lucru.
3 comentarii
0
21-08-2007, ora 00:00
StefanAdrian
Nu este medic/terapeut
StefanAdrian
In mod cert in unele situatii pot aparea acele pete negre din cauza stomacului adica mancarea ca factor nutritiv poate produce aceste bubitze iinsa trebuie tratata cauza principala nu luat pe moment medicamente trebuie sa faceti un control cel mai bine pentru inceput la medicul de familie care o sa va dea trimiteri daca e cazul.

Cu Stima Stefann
0
04-09-2007, ora 00:00
DANACA
Identitate neconfirmată
DANACA
pete maro pe buze sunt specifice insuficientei de cortizon ce se cheama boala adison si se stabileste prin valoarea cortizonului in special.apoi este o boala sindrom peuts jeurtz care se asociaza cu polipoza icolonica, este o boala infantila si familiala.mai poate fi melanom malign, nevus.
0
30-12-2009, ora 22:28
cossstel
Nu este medic/terapeut
cossstel
BUNA DE UN TIMP 1 AN MI A IESIT CEVA PUNGULITE GALBENE PE BUZE, PAR PUNGULITE CU GRASIME, , SI VADA CA NU MAI TREC...SUNT OARE DE LA HERPESURILE CE AM AVUT...SI CUM POT SA LE TRATEZ..VA MULTUMESC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •