Pete maronii pe fata
Buna ziua,
Anul trecut am stat putin la soare (cateva ore) si au inceput sa-mi apara pe fata (deasupra buzei superioare) pete maronii. Am fost la dermatolog, mi-a spus ca este de la soare, mi-a recomandat sa folosesc o crema timp de 3 luni.Dupa cele 3 luni petele nu au disparut, din contra anul acesa ocupa o suprafata mai mare si au iesit chiar si pe frunte. Mentionez ca ma feresc de soare (din cauza alunitelor) si folosec o crema cu FP 40.
Exista vreo sansa sa scap de aceste pete ? (Varsta mea este 26 ani).
Va multumesc anticipat.
Anul trecut am stat putin la soare (cateva ore) si au inceput sa-mi apara pe fata (deasupra buzei superioare) pete maronii. Am fost la dermatolog, mi-a spus ca este de la soare, mi-a recomandat sa folosesc o crema timp de 3 luni.Dupa cele 3 luni petele nu au disparut, din contra anul acesa ocupa o suprafata mai mare si au iesit chiar si pe frunte. Mentionez ca ma feresc de soare (din cauza alunitelor) si folosec o crema cu FP 40.
Exista vreo sansa sa scap de aceste pete ? (Varsta mea este 26 ani).
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
In primul rand ar fi bine sa faci un set complet de analize sa fii sigura ca petele respective sunt de la soare.
daca sunt de la soare trebuie sa mergi la medicul tau dermatolog sa i explici ce se se intampla(se maresc petele).
de obicei anumite probleme dermatologice trec f. greu.
am avut si eu o problema cu anumite pete si au trecut in aproape 1 an, dar am luat tratament incontinuu (5 luni pastile si restul tot felul de creme combinate care au fost f.f.f. costisitoare dar eficiente)si acum pot sa spun ca sunt bine.
daca sunt de la soare trebuie sa mergi la medicul tau dermatolog sa i explici ce se se intampla(se maresc petele).
de obicei anumite probleme dermatologice trec f. greu.
am avut si eu o problema cu anumite pete si au trecut in aproape 1 an, dar am luat tratament incontinuu (5 luni pastile si restul tot felul de creme combinate care au fost f.f.f. costisitoare dar eficiente)si acum pot sa spun ca sunt bine.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut