pete pe corp
buna, de 2 luni mi-au aparut 4 pete pe spate de vreo 3-4 cm, cu timpul s-au marit si au aparut cateva mici pe abdomen, piept si acum am observat si pe gat. pe brate am observat cateva pete rotunde cu un punct in mijloc, celelalte nu sunt ca si cele de pe maini, am observat ca dupa o zi de munca, transpiratie si caldura sunt mai vizibile iar dupa ce fac dush se mai deschid la culoare si nu sunt chiar asa de vizibile, cateodata am si mancarimi dar nu sunt puternice si nu sunt dese, ce credeti ca ar putea fi?
4 comentarii
Trebuie sa mergi la dermatologie neaparat, orice sunt se pot extinde si cu greu scapi de bolile de piele. Cateodata este dificil si pentru un medic sa puna un diagnostic, iar tratamentul in cazul bolilor de piele nu are totdeauna efect. Eu te sfatuiesc sa mergi la medic neaparat.
am uitat sa spun dar am fost la medic si a spus ca e pitiriazis versicolor, am facut tratament si deja au disparut petele
Pt toniandrei: ce tratament ti-a fost recomandat pt pitiriazia versicolor? Ma confrunt cu aceeasi problema..
nizoral sampon sau clotimazol spay si flucovim 150au, trecut in 2 saptamani petele si nu au mai revenit de un an de cand am facut tratamentul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cateva luni mi-au aparut pe brate niste pete albe
- 27pete -albinoase- pe pielea penisului
- 12am niste pete pe corp
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 1tenul gras, matreata si pete pe fata
- 3Pete pe piept
- 0Pete pe fata
- 4piele... cu pete si exfolianta
- 5Va rog ajutati-ma cu un sfat! Sperma in maioneza?!
- 9Ajutor, pete rosii testicule si piele ce cade!
- 1Pete albe pe piele. Pitiriazis
- 1Pete după rubeolă
- 0Pete colorate
- 2probleme cu pielea
- 0Pete brat
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 2pete pe gat si albe si rosii!!!
- 2Pete rosii-maronii cu piele descuamata
- 3Pete pe piele.. ca o muscatura de tantar
- 0Pete pe piele
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: