pete pe fata bebelusului
buna...
am o fetita de 3 sapt. si 1zi si inca de la nastere a avut pe fata punctulete albe... ca si punctulete de grasime.. si inca le are la fel, ba chiar i-au mai aparut si altele... i se inroseste pielea si apoi se formeaza punctuletul.. ce as putea sa fac sa-i dispara?
am o fetita de 3 sapt. si 1zi si inca de la nastere a avut pe fata punctulete albe... ca si punctulete de grasime.. si inca le are la fel, ba chiar i-au mai aparut si altele... i se inroseste pielea si apoi se formeaza punctuletul.. ce as putea sa fac sa-i dispara?
4 comentarii
Pot fi simple puncte de grasime sau poate fi o piodermita.Da-le cu albastru de metil si luni du-l sa-l vada medicul de familie.Numai bine!
Buna ziua
fetita mea s-a nascut cu o pata foarte mare care acopera fruntea si o parte din obraz este rosu inchis ce este de facut ?Cand am vazut a cazut cerul pe mine.Mi-au spus ca in timp poate sa dispara cam in cat timp si de la ce varsta poate incepe un tratament?
fetita mea s-a nascut cu o pata foarte mare care acopera fruntea si o parte din obraz este rosu inchis ce este de facut ?Cand am vazut a cazut cerul pe mine.Mi-au spus ca in timp poate sa dispara cam in cat timp si de la ce varsta poate incepe un tratament?
Buna ziua!
Baietelul meu, de cand s-a nascut are o roseata pe pleoapa stanga.
Este posibil sa ramana acest semn?
Baietelul meu, de cand s-a nascut are o roseata pe pleoapa stanga.
Este posibil sa ramana acest semn?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 3pete rosiatice-maronii ca niste rani pe zona pubiana
- 2problema dermatologica
- 2Pete rosiatice pe fese
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 16pete albe pe piele
- 6pete pe piele
- 3herpes circinat. va rog un sfat