Pete pe piele
Buna seara/ziua
Acum un an, i-a aparut mamei mele niste pete pe gat, fata, maini, crezand ca e o alergie la augumentin, nu am bagat de seama
Dupa o perioada a luat augumentin si nu au mai aparut petele in schimb dupa antiinflamatoare si din senin se umple de pete.
A facut testul alergologic in urma caruia rezultatul a fost negativ.. adica nicio alergie dar petele ii tot apar.
Ieri i.au aparut iara pe maini si o tot manca incheieturile si intre degetele de maini. I s.au calmat cateva ore si au inceput iara sa apara si sa l manance
Astazi petele s.au unit si pe gat e plina si pe fata.. stiti ce ar trebui sa faca sa ii dispara? Sau macar sa le calmeze...
Tin sa adaug pastilele pe care le.a mai luat : ketotifen, xysal, clorocalcin *in decursul unui an*
Acum un an, i-a aparut mamei mele niste pete pe gat, fata, maini, crezand ca e o alergie la augumentin, nu am bagat de seama
Dupa o perioada a luat augumentin si nu au mai aparut petele in schimb dupa antiinflamatoare si din senin se umple de pete.
A facut testul alergologic in urma caruia rezultatul a fost negativ.. adica nicio alergie dar petele ii tot apar.
Ieri i.au aparut iara pe maini si o tot manca incheieturile si intre degetele de maini. I s.au calmat cateva ore si au inceput iara sa apara si sa l manance
Astazi petele s.au unit si pe gat e plina si pe fata.. stiti ce ar trebui sa faca sa ii dispara? Sau macar sa le calmeze...
Tin sa adaug pastilele pe care le.a mai luat : ketotifen, xysal, clorocalcin *in decursul unui an*
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete pe piele sub forma unor arsuri (forma circulara)
- 23Pete rosii pe fata
- 2brobonite si pete pe piele
- 8niste pete ciudate
- 3help! pete albe pe corp
- 5pete albe in jurul semnelor
- 51boli de piele?
- 1eczematide
- 2pete maronii
- 1Pete după rubeolă
- 0Pete maro pe piele
- 0Pată albă după scărpinare
- 0pete in urma acneei
- 2Pete albe pe piele !
- 1pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres?
- 0Pata neagra in zona dorsala.
- 1pete mai mici decat bobul de orez, albe
- 1Pete albe care dispar când stau întinsa in pat
- 2Pete roz-rosiatice pe piele
- 1Pata roz pe sân
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: