Pete rosii
De vreo doua luni mi-au aparut niste pete rosii pe gat, piept pana la umeri.Sunt ca niste cerculete lipite, un rosu intens si pielea devine imbatranita.As vrea un raspuns un raspuns mai CLAR va rog.Va multumesc!!!
3 comentarii
Buna.
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Pentru dany_magda:
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Pentru mialina:
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe piele... ce poate fi? ma ajutati va rog?
- 6pete rosii la subsuoara
- 7pata rosie neregulata
- 335 de ani, varsat de vint, consecinte permanente?
- 3urticarie
- 39pete rosii pe piele
- 0Pete roşiatice pe corp, pentru d-nul Midorin42
- 8Boala de piele sau alergie?
- 0Pete rosiatice pe piele
- 1I-a aparut din senin, o pata pe picior rosie care il ustura
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 0pete rosii
- 2pete rosii pe brat?
- 1Pete rosii cauzate de stres si anzietate?
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 3Alergie pe corp - pete roșioare
- 1Pete rosii pe gat și piept fără mancarime
- 1Eruptie cutanata pete roșii
- 0Pete rosii pe corp
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: