Pete rosii
De vreo doua luni mi-au aparut niste pete rosii pe gat, piept pana la umeri.Sunt ca niste cerculete lipite, un rosu intens si pielea devine imbatranita.As vrea un raspuns un raspuns mai CLAR va rog.Va multumesc!!!
3 comentarii
Buna.
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Pentru dany_magda:
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Pentru mialina:
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27alergie aparuta la efort sau la cald
- 3inflamatii repetate
- 3m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen
- 2pete rosiatice pe piept si pe maini
- 2Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii
- 10buza superiora umfata si pete mari rosii pe tot corpul
- 2pete rosii mari pe corp, ochi inflamati, intoxicatie alimentara
- 2Pete rosii pe corp
- 3Pete rosii pe picior
- 1Decolorarea pielii
- 2Dungi rosii pe piele