Pete rosii
De vreo doua luni mi-au aparut niste pete rosii pe gat, piept pana la umeri.Sunt ca niste cerculete lipite, un rosu intens si pielea devine imbatranita.As vrea un raspuns un raspuns mai CLAR va rog.Va multumesc!!!
3 comentarii
Buna.
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Pentru dany_magda:
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Pentru mialina:
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 4pete rosii pe piele si mancarime
- 2pete rosii pe corp!
- 3pete rosii in zona pubiana
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 4pete rosii pe umeri
- 4Pete rosii pe tot corpul
- 0mi-au aparut niste pete rosii pe piept
- 0pete rosii si tari pe picioare
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 1pete rosii.pe tot corpul