pete rosii

08-06-2011
georgel88
Nu este medic/terapeut
georgel88
buna...ultima oara am facut sex cu o luna in urma protejat si cam de doua saptamani imi apar niste pete de culoare rosie pe capul penisului si preput si am abservat k si niste blandute mici, de 5 zile am inceput sa folosesc nidoflor crema si am observat ca dispar petele pentru cateva ore dar reapar, cel mai rau este cand fac dus k se inroseste tot capul penisului, eu sunt in italia si nu stiu unde sa merg. ce se poate face sa imi treaca??. tin sa precizez ca acuma un an de zile am avut gonoree. Va multumesc
1 comentarii
0
12-06-2011, ora 11:56
marian.92
Nu este medic/terapeut
marian.92
Buna ziua dl. doctor acum 3 luni am intretinut relati sexuale neprotejat dupa 20 zile am inceput sa am usturimi usoare imi curgea si un lichid alb foarte putin si nu mirosea apoi miau aparut 2 pete rosii micute nu ma dor nu ma ustura si am si o usoara iritatie dupa 1 luna petele rosii sau inmultit am fost la farmacie mia recomandat urinal acut si metrnonidazol dupa terminarea tratamenulu am inceput sa iau ampicilina de 500 una la 8 ore.in prezent am mici usturimi nu imi mai curge acel lichid alb in schimb am niste scurgeri incolore tot asa rar si in cantitati foarte mici iar petele rosii si iritatia nu a disparut.va rog sa imi dati un raspuns
Multumesc.Anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns