pete rosii in zona axilei
mi-au aparut niste pete rosii de 6 luni in zona subratului, si in stanga si in dreapta. astept un sfat.
multumesc
multumesc
3 comentarii
Mergi la dermatolog. Poate fi orice, sunt zeci de posibile diagnostice, numai vazut exact se poate spune ce e. Numai Bine!
mama mea are o problema.i-au aparut acum vreo 2 luni niste blandute rosii nu a dat prea mare importanta apoi dak a vazut k nu-i trec s-a dus intr-un sfarsit la dermataolog si i-a spus k are o urticarie i-a prescris un tratament kare a ajutata-o un pic dar la vreo 2 zile dupa i-au aparut iar la fel k prima data.am uitat sa precizez k in timp ce avea blandutele acelea a avut si giardia bn k giardia i-a trecut dar balndele nu.oare e cva ascuns?e cva mai grav dekt o urticarie?astept un sfat !multumesc anticipat
Capsunik,
Nu-i nimic grav, alergologii sustin ca parazitii din organism (ca si giardia) pot "ajuta" la aparitia alergiilor, urticariei. Bine ar fi sa afle daca mai are paraziti si alergii alimentare sau de alt gen. Numai Bine!
Nu-i nimic grav, alergologii sustin ca parazitii din organism (ca si giardia) pot "ajuta" la aparitia alergiilor, urticariei. Bine ar fi sa afle daca mai are paraziti si alergii alimentare sau de alt gen. Numai Bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe piele... ce poate fi? ma ajutati va rog?
- 19pete rosii dupa baie
- 39pete rosii pe piele
- 3pete rosii pe penis care nu dispar
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 4Pete rosii piele.. abdomen, pate, maini si putin pe coapse
- 0Pete din nastere
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 1pete rosii pe obraji
- 2Roseata sub brat, sensibilitate si usoare mincarimi
- 0Pete rosii pe palme
- 1Muscatura posterior
- 1Roseata pe abdomen fara mancarime