pete rosii in zona axilei
mi-au aparut niste pete rosii de 6 luni in zona subratului, si in stanga si in dreapta. astept un sfat.
multumesc
multumesc
3 comentarii
Mergi la dermatolog. Poate fi orice, sunt zeci de posibile diagnostice, numai vazut exact se poate spune ce e. Numai Bine!
mama mea are o problema.i-au aparut acum vreo 2 luni niste blandute rosii nu a dat prea mare importanta apoi dak a vazut k nu-i trec s-a dus intr-un sfarsit la dermataolog si i-a spus k are o urticarie i-a prescris un tratament kare a ajutata-o un pic dar la vreo 2 zile dupa i-au aparut iar la fel k prima data.am uitat sa precizez k in timp ce avea blandutele acelea a avut si giardia bn k giardia i-a trecut dar balndele nu.oare e cva ascuns?e cva mai grav dekt o urticarie?astept un sfat !multumesc anticipat
Capsunik,
Nu-i nimic grav, alergologii sustin ca parazitii din organism (ca si giardia) pot "ajuta" la aparitia alergiilor, urticariei. Bine ar fi sa afle daca mai are paraziti si alergii alimentare sau de alt gen. Numai Bine!
Nu-i nimic grav, alergologii sustin ca parazitii din organism (ca si giardia) pot "ajuta" la aparitia alergiilor, urticariei. Bine ar fi sa afle daca mai are paraziti si alergii alimentare sau de alt gen. Numai Bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4alergie sau un semn de boala?
- 2un fel de herpes. ciuperca?
- 3Dureri de sani ce radiaza spre zona axiala?
- 5Pete rosii si vinete pe fund, dupa palmuire in timpul sexului
- 73pete rosii pe corp
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 0afectiuni ale pielii
- 1Pete rosii si albe cand uscate
- 2Dungi rosii pe piele
- 2Pete rosii pe mana.
- 2pete rosii pe corp in sarcina
- 3iritatie axila de la deodorant
- 1Am niste pete rosii-maronii langa umar.
- 2Pete roşii
- 2Pete rosii pe picioare
- 2Buna va rog sa ma ajutați - pete de culoare roșie pe mana
- 1Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
- 1Pete rosii brate care dispar la 30 min
- 1Pete pe piele
- 3Posibila alergie? pete care apar si dispar spontan
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele Axila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: