pete rosii pe maini si corp
De cativa ani au inceput sa-mi iasa niste pete mici rosii, ca niste semne, pe maini si pe corp.In ultima vreme au inceput sa iasa tot mai multe, in special pe corp si am observat ca la aparitia lor ma mananca pielea, pe urma dispare senzatia de mancarime.Am asa un semn de la nastere dar care nu este perfect rotund ca si cele aparute acum si a devenit destul de mare, cam de 2 cm.Si acesta imi provoaca uneori mancarime dar incerc cat pot sa nu ma scarpin.Daca puteti sa-mi spuneti despre ce ar putea fi vorba si de la ce anume apar.Mentionez ca nu stau mult la soare si nici la solar nu merg.
2 comentarii
Este foarte dificil sa pui un diagnostic atunci cand ti se spune "pete rosii"! Cel mai indicat ar fi sa te vada un medic dermatolog pentru a-ti recomanda si tratamentul corespunzator!
Am o fetita de 3 ani jumate ia aprut pe tot corpul pete rosi pe fata nu are pete doar obrajii ii sunt rosii nu face febra e foarte vioaie, a fost consultate si mi s-a spus ca nu e intoxicatie alimentara poate fi de la o veroza cum mi-a spus doctorul. Mi-a recomandat sa ii dau zirtec seara 5 pic, eferalgan dimineata si seara si sa ma duc iar la contol luni?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Pata pe piele
- 4mancarimi in zona inghinala
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 5Pete rosi dupa spalare + mancarimi
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 8pete rosii pe corp si gat
- 24pete albe pe corp
- 4piele... cu pete si exfolianta
- 6pete fata... de mai bine de jumatate de an
- 0Pete rosii-mov pe spate alungite
- 15pete pe corp
- 4pete rosii
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 1Pete in zona gatului
- 1Pete rosii pe capul penisului si mancarimi.
- 2Pete albe pe ceafa + poza
- 1Maini foarte vascularizate...
- 1Pete mustata ori de la epilat cu benzi ceara sau solar.
- 4Pata ciudata la incheietura mainii (la palma)
- 4Pete pe corp
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: