pete rosii pe maini si corp

17-02-2007
cami2007
Nu este medic/terapeut
cami2007
De cativa ani au inceput sa-mi iasa niste pete mici rosii, ca niste semne, pe maini si pe corp.In ultima vreme au inceput sa iasa tot mai multe, in special pe corp si am observat ca la aparitia lor ma mananca pielea, pe urma dispare senzatia de mancarime.Am asa un semn de la nastere dar care nu este perfect rotund ca si cele aparute acum si a devenit destul de mare, cam de 2 cm.Si acesta imi provoaca uneori mancarime dar incerc cat pot sa nu ma scarpin.Daca puteti sa-mi spuneti despre ce ar putea fi vorba si de la ce anume apar.Mentionez ca nu stau mult la soare si nici la solar nu merg.
2 comentarii
0
18-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Este foarte dificil sa pui un diagnostic atunci cand ti se spune "pete rosii"! Cel mai indicat ar fi sa te vada un medic dermatolog pentru a-ti recomanda si tratamentul corespunzator!
0
05-03-2011, ora 18:50
junghi
Nu este medic/terapeut
junghi
Am o fetita de 3 ani jumate ia aprut pe tot corpul pete rosi pe fata nu are pete doar obrajii ii sunt rosii nu face febra e foarte vioaie, a fost consultate si mi s-a spus ca nu e intoxicatie alimentara poate fi de la o veroza cum mi-a spus doctorul. Mi-a recomandat sa ii dau zirtec seara 5 pic, eferalgan dimineata si seara si sa ma duc iar la contol luni?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •