pete rosii pe penis
de ceva vreme, mi-au aparut niste pete rosii pe capul penisului si continua si pe preput (vizibile doar daca imi trag preputul spre inapoi, deci, pe partea interioara a preputului). aceste pete sunt insotite si de mancarime. dureaza vreo zi, doua-trei apoi dispar incet. dupa vreo doua trei zile reapar si asa mai departe.e adevarat ca am facut si sex neprotejat. care ar putea sa fie problema. imi era frica sa nu fie cumva herpes genital dar am cautat pe internet si nu seamana de nici o culoare ce am eu cu herpesul genital. va multumesc anticipat!
2 comentarii
Crezi ca te va linisti un raspuns de pe forum? Eu zic sa faci ce ar face orice barbat matur: mergi la un dermatolog si iti va spune exact ce e si ce ai de facut. Chiar daca dispare de la sine, nu stii cand revine si mai ales cu ce poti "impodobi" femeia cu care esti si pe care, sunt sigura, nu vrei s-o inbolnavesti. Curaj! Numai Bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe capul penisului de ceva vreme si a inceput sa apara putin si pe preput
- 10masturbarea - efecte secundare
- 5Pata rosie pe penis.. ca si cum sar fi spart un cheag micut de sange
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 1pete rosii pe penis si dupa tratament cu canesren pimafucort protopic
- 1pata rosie la baza penisului
- 1Pete rosii pe penis
- 1Pete rosi pe organul reproducător
- 1Bubite rosii pe penis
- 2Usturimi
- 0Pete roșii pe penis
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 0puncte rosii pe capul penisului
- 0pete rosii pe pielea penisului
- 0pete roșii capul penisului cu ușoare mâncărimi
- 1Pete rosii pe penis
- 0Pata rosie preput si inflamatie ata
- 0Pata mica pe capul penisului
- 2Pata rosie pe capul penisului. ce doctor sa consult
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis