Pete rubeola
Buna ziua. Am o problema privind petele de la rubeola. Au trecut circa 3 zile de cand au disparut de pe corp insa mi-au ramas cateva pe fata si foarte putine pe maini.
Precizez ca pe perioada aceea de 3 zile am avut pete foarte accentuate pe tot corpul (extrem de multe) si cred ca am prezentat toate simptomele posibile acestei boli. M-am simtit extrem de rau.
Boala mi-a cam trecut vineri iar azi am iesit afara, dar am observat ca la trecerea frig-caldura se accentueza putin roselile de pe fata.
Ce e de facut, mi-e frica sa nu ramana definitiv, imi face rau contactul cu aerul sau nu are nicio legatura ?! Sau trec de la sine?! Multumesc
Precizez ca pe perioada aceea de 3 zile am avut pete foarte accentuate pe tot corpul (extrem de multe) si cred ca am prezentat toate simptomele posibile acestei boli. M-am simtit extrem de rau.
Boala mi-a cam trecut vineri iar azi am iesit afara, dar am observat ca la trecerea frig-caldura se accentueza putin roselile de pe fata.
Ce e de facut, mi-e frica sa nu ramana definitiv, imi face rau contactul cu aerul sau nu are nicio legatura ?! Sau trec de la sine?! Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 3alergie de la o crema
- 3pete maro pe buze
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 3pete pe partea din fata a umarului, pe piept, pe abdomen
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 2brobonite si pete pe piele
- 3boli de piele
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred