Pharmatex Ovule
Buna seara! As vrea sa va intreb pe cele care cunosc despre ce este vorba: ce stiti si parere aveti despre Pharmatex Ovule. Ginecologul meu mi-a recomandat, parand foarte convinsa. Sunt sigure? Afecteaza sanatatea? Nu vreau sa folosesc anticonceptionale, iar prezervativele se mai rup uneori. Mi-a spus ca pilula de a 2-a zi este foarte pericoloasa, si mi-a oferit ca posibila alternativa (sa previn accidentele) asta.Iar daca folosesc si Pharmatex Ovule si prezervativ, afecteaza calitatea prezervativului?
2 comentarii
Un lucru este clar: nu există (în afară de abstinenţă) metodă contraceptivă care să fie 100 % sigură. Chiar şi ligatura trompelor are o eficienţă de 99, 5 %, ca şi vasectomia.
Următoarele trei metode sunt considerate (cu excepţia celor de mai sus) ca cele mai eficiente: anticoncepţionalele orale, prezervativul şi steriletul.
În comparaţie cu ele, spermicidele, ca şi metoda calendarului au eficienţă mai slabă, în jur de 80 %.
Prin urmare, este lipsit de sens să folosiţi un mijloc mai slab (spermicidul) ca să supliniţi unul mai eficient (prezervativul).
Prezervativul e un excelent mijloc contraceptiv, egal ca eficienţă cu anticoncepţionalele, superior (cu mult) lor prin raritatea şi benignitatea reacţiilor adverse. Nimeni nu a murit de la prezervativ, pe când de la anticoncepţionale s-a întâmplat frecvent.
Ca să evitaţi "accidentele" cu prezervativul, trebuie ţinut cont de câteva reguli foarte simple:
-se cumpără NUMAI de la farmacii şi niciodată de la supermarketuri, chioşcuri, etc.
-se rulează pe penisul în erecţie, pe partea care trebuie şi ţinând vârful apăsat, ca să nu intre aer care să facă presiune.
-se scot la scurt timp după ejaculare, înainte ca penisul să revină la repaus
-nu se folosesc dacă organele copulatorii au inele, sau alte piercing-uri.
-nu se folosesc împreună cu lubrifiante, geluri sau alte substanţe care pot afecta proprietăţile latex-ului.
În practica de pe teren, cele mai frecvente erori sunt cea privitoare la cumpărarea de prezervative păstrate în condiţii improprii (de exemplu expuse la soare) şi cea a nescoaterii lor la timpul potrivit.
Următoarele trei metode sunt considerate (cu excepţia celor de mai sus) ca cele mai eficiente: anticoncepţionalele orale, prezervativul şi steriletul.
În comparaţie cu ele, spermicidele, ca şi metoda calendarului au eficienţă mai slabă, în jur de 80 %.
Prin urmare, este lipsit de sens să folosiţi un mijloc mai slab (spermicidul) ca să supliniţi unul mai eficient (prezervativul).
Prezervativul e un excelent mijloc contraceptiv, egal ca eficienţă cu anticoncepţionalele, superior (cu mult) lor prin raritatea şi benignitatea reacţiilor adverse. Nimeni nu a murit de la prezervativ, pe când de la anticoncepţionale s-a întâmplat frecvent.
Ca să evitaţi "accidentele" cu prezervativul, trebuie ţinut cont de câteva reguli foarte simple:
-se cumpără NUMAI de la farmacii şi niciodată de la supermarketuri, chioşcuri, etc.
-se rulează pe penisul în erecţie, pe partea care trebuie şi ţinând vârful apăsat, ca să nu intre aer care să facă presiune.
-se scot la scurt timp după ejaculare, înainte ca penisul să revină la repaus
-nu se folosesc dacă organele copulatorii au inele, sau alte piercing-uri.
-nu se folosesc împreună cu lubrifiante, geluri sau alte substanţe care pot afecta proprietăţile latex-ului.
În practica de pe teren, cele mai frecvente erori sunt cea privitoare la cumpărarea de prezervative păstrate în condiţii improprii (de exemplu expuse la soare) şi cea a nescoaterii lor la timpul potrivit.
buna ziua! am auzit si eu de pharmatex si as vrea sa il folosesc insa as vrea sa stiu ce eficienta are daca el nu ejaculeaza. este sigur? am citit k prezervativul este cel mai sigur insa ma irit de la el. anticonceptionale stiu ca se ia cu reteta si trebuie facute si analize inainte de luare acestora. multumesc anticipat
Alte subiecte recente din această secțiune: