Picatura placerii

04-04-2019
doar eu22
Nu este medic/terapeut
doar eu22
Duna ziua, sunt un barbat in varsta de 39 de ani, de curand a aparut o problem, atunci cand stau cu femeia pe care o plac, fie si pentru un timp scurt, am o scurgere din penis, asta ma determina sa nu mai ies cu ea, pt ca ma ud si se poate vedea, ce sfaturi imi puteti da, poate sa fie pe bazaexcitarii sau este o prb, mentiones ca doar in prezenta ei patesc asta, daca is cu alta femeie nu am probleme ! Multumesc anticipat
2 comentarii
0
04-04-2019, ora 21:23
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara
Cu alte cuvinte ati gasit ca solutie sa nu mai iesiti cu femeia pe care o placeti??!!
Atunci iesiti cu femei care nu va plac, picatura nu mai apare, nu mai udati nici pantalonii si treaba se rezolva.

Picatura placerii, cum foarte frumos ati numit-o este un indiciu normal, natural si sanatos al faptului ca femeia respectiva inseamna ceva deosebit pentru dumneavoastra, iar corpul, sanatos, normal si...functional semnalizeaza asta.

Cu alte cuvinte, daca este doar o picatura-doua (ceea ce de obicei se intampla) este normal si se intampla; probabil sunteti si la inceputul relatiei, sunteti inca doritor si de aici reactia. Cand lucurile se vor mai aseza si va mai scadea din atractivitate este probabil ca si picatura va disparea.
Daca exista mai mult decat o picatura doua puteti infasura putina hartie igienica in jurul penisului care sa absoarba lichidul. Daca insa este mai mult decat cateva picaturi nu prea este in regula si inseamna ca exista si alte cauze si atunci ar fi nevoie de o analiza mai aprofundata a situatiei facuta in legatura cu un medic urolog sau cu un sexolog.
0
06-04-2019, ora 17:16
doar eu22
Nu este medic/terapeut
doar eu22
Va multumesc frumos pentru raspuns, si app, nici nu mam gandit sa renunt la iubita mea !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Excitatia sexuala
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  •