picioare transpirate

14-05-2013
ramona.coco69
Nu este medic/terapeut
ramona.coco69
buna seara, fetitei mele de 2 ani si 5 luni ii transpira picioarele foarte mult mai ales dupa ce venim de afara are sosetele ude leoarca si pielea este crapata intre degete. i-am facut si analize toate au iesit bune nu stiu de la ce poate fii, ce parere aveti ? multumesc
2 comentarii
0
14-05-2013, ora 19:20
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
copilasii nu au toate glandele sudoripare formate ca la adulti. noi avem si in cap, gat, maini, subrate, zone intime. copiii au mai putine. si trebuie si ei sa isi regleze cumva temperatura corpului. si de asta unii copii transpira la cap, unii transpira la picioare sau pe unde li s-au format glandele. nu cred ca e cazul sa va ingrijorati, singurul lucru pe care sa il faceti sa aveti grija sa aiba sosete si haine din bumbac nu elastan sau altele.
0
14-05-2013, ora 19:23
ramona.coco69
Nu este medic/terapeut
ramona.coco69
multumesc frumos de raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce transpirăm?
  • Transpirația excesivă (hiperhidroza)
  • Glicemia ar putea fi măsurată prin analiza transpirației
  • Transpirație urât mirositoare - cauze și tratament
  • Transpiri noaptea? - lista cauzelor posibile
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Monitorizarea transpirației, cu ajutorul unor senzori speciali
  •