picioare transpirate

buna seara, fetitei mele de 2 ani si 5 luni ii transpira picioarele foarte mult mai ales dupa ce venim de afara are sosetele ude leoarca si pielea este crapata intre degete. i-am facut si analize toate au iesit bune nu stiu de la ce poate fii, ce parere aveti ? multumesc
2 comentarii

copilasii nu au toate glandele sudoripare formate ca la adulti. noi avem si in cap, gat, maini, subrate, zone intime. copiii au mai putine. si trebuie si ei sa isi regleze cumva temperatura corpului. si de asta unii copii transpira la cap, unii transpira la picioare sau pe unde li s-au format glandele. nu cred ca e cazul sa va ingrijorati, singurul lucru pe care sa il faceti sa aveti grija sa aiba sosete si haine din bumbac nu elastan sau altele.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ma inrosesc f. repede cand vb cu cineva
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 3am senzatii foarte ciudate de panica, frica, problema e ca nu stiu de ce...
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 4maini si picioare transpirate si vinete
- 3Transpiratii recii - am facut examen radioscopic
- 1Transpir foarte tare... tot timpul simt corpul umed
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 5Transpiratie in somn
- 1transpir foarte mult in zona axilelor in orice fel de conditii
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 1transpiratie abundenta intre picioare
- 1Transpir repede si mult
- 0probleme cu transpiratia
- 0transpiratia la copii
- 2ce boli se pot transmite prin inghitirea sudorii partenerului sexual???
- 4Alergic la transpiratie
Mai multe informații despre: transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: