Picior drept amputat

24-02-2019
Vio36
Nu este medic/terapeut
Vio36
Buna ziua! Tatal meu in varsta de 63 de ani a suferit acum doi ani un AVC pe partea dreapta! Acum 5 sile i-a fost amputat piciorul drept deasupra genunchiului! Azi dimineata m-a sunat sa imi spuna ca i s-a umflat ciotul ramas si ca i-au pus gheata la indrumarea medicului chirurg de garda! Eu sunt in Constanta iar el este internat la Buzau! Medicul care l-a operat se afla in afara orasului si nu am cum sa il sun! As dori si eu o parere a unui medic, de ce oare s-a intamplat sa se umfle? Imi spune ca il doare foarte tare de cand i-a pus gheata ! Va multumesc!
3 comentarii
1
24-02-2019, ora 18:54
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Indicatia ca sa tina ghiata local e corecta. Trebuie sa tina bontul de amputatie in pozitie procliva - mai sus decat corpul, si sa urmeze tratamentul prescris.
Urmeaza sa fie examinat de medicul operator luni dimineata, la vizita.
0
27-02-2019, ora 09:09
Vio36
Nu este medic/terapeut
Vio36
A fost consultat si multumesc lui Dumnezeu este bine! Maine il externeaza! O singura intrebare mai am! Tinand cont de faptul ca el are si aceasta comotie tot pe partea dreapta unde s-a amputat piciorul si nu isi poate folosi nici mana, credeti ca ar putea fi incadrat la handicap grav cu insotitor? Daca da, cum ar trebui sa procedez? Multumesc!
0
27-02-2019, ora 10:24
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Trebuie sa mergeti la sediul unei comisii de expertiza medicala teritoriala pentru examinare.
Adaugă un comentariu / răspuns