Piele alba la baza capului penisului
Buna ziua,
Am 18 ani si de aproximativ 2 luni mi-au aparut niste bubite albe la baza capului penisului care in timp s-au marit si s-au facut ca niste pete albe iar daca le ating simt ca e piele moarta, adica nu simt mai nimic. Am cautat pe net boli de genul asta dar n-am gasit niciuna care sa coincida cu ce am eu. Mentionez ca am facut doar sex protejat si fac dus in fiecare zi.
Am 18 ani si de aproximativ 2 luni mi-au aparut niste bubite albe la baza capului penisului care in timp s-au marit si s-au facut ca niste pete albe iar daca le ating simt ca e piele moarta, adica nu simt mai nimic. Am cautat pe net boli de genul asta dar n-am gasit niciuna care sa coincida cu ce am eu. Mentionez ca am facut doar sex protejat si fac dus in fiecare zi.
3 comentarii
Chiar nu stie nimeni nimic despre asta ? Macar ca fapt informativ, sa stiu daca se poate vindeca cu ceva sau trebuie sa ma duc la dermatolog.
salut. am aceiasi problema. dak intre timp tia trecut, te rog spunemi si mie cum ai facut
multumesc !
multumesc !
si eu cred k am aceeas problema.Medic??hel;p cum se poate rezolva?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Bubitele mici si albe de pe penis
- 4penisul meu in erectie este curbat in jos!
- 17probleme cu penisul
- 3erectia slaba, masturbare frecventa
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 36papulele perlate ale penisului si condyline
- 5Pete rosii pe penis
- 6bube sub pielea penisului
- 3Penis foarte tare
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 38Am 35 ani si un penis de 12 cm in erectie
- 4va rog din inima sa ma ajutati
- 3piele lipita de gland
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 0Segma si taieturi pe pielea penisului!
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 0Ca o arsura pe pielea penisului
- 1probleme cu pielea penisului
- 0Capul Penisului cu o ' buba de puroi' nu stiu exact
- 1Afta pe varful penisului!
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: