Piele aspra
Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 8pete pe piele sub forma unor arsuri (forma circulara)
- 11O afectiune de piele intalnita des la maini si picioare
- 3ce se intampla pe pielea mea?
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 10piele de gaina
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 7Mici basicute!
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 9Moluscum Contagiosum
- 6intepatura de insecte, mancarime, durere
- 6pitiriazis.. am primit tratament. Ce parere aveti?
- 5umflatura sub pielea capului MAMA SPERIATA
- 73pete rosii pe corp
- 6Greata, piele sensibila si durere abdominala
- 9De cateva luni, mama mea este suferinda de sclerodermia
- 1Pata rosie sub piele
- 1Piele penis
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: