Piele aspra
Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 9imi crapa pielea de pe maini
- 10ciuperca pielii - tratament
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 5umflatura rapida a pielii dupa zgariere sau frecare, scarpinare.
- 23Pete rosii pe fata
- 1Pielea innegrita intre coapse datorita frecarii, ce sa fac?
- 16pete albe pe piele
- 9Purpura vasculara... la cat timp trece?
- 10piele de gaina
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 39pete rosii pe piele
- 6alunita cu probleme si marit un pic de la soare
- 51boli de piele?
- 12cosuri si pete
- 0boala de piele
- 13mancarimi si bubite
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone
- 0Pete pe corp rosii-maronii
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: