Piele aspra
Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete care se exfoliaza
- 13culorea palmelor protocalie
- 6Piele de gaina
- 27alergie sau ce altceva?
- 6pielea mainilor mele este tare ciudata
- 2Boala de piele?
- 23Pete rosii pe fata
- 10cancer de piele?
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 6Pustule pe piele
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 7Unghii si pielea de pe degetele de la maini si picioare
- 9Moluscum Contagiosum
- 6pitiriazis.. am primit tratament. Ce parere aveti?
- 6pityriazis rosea?
- 3mancarimi si inflamarea pielii!
- 4transplant de piele
- 1Piele incretita mana
- 2Piele rosie
- 1Batatura, piele moarta, rana deschisa
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: