Piele aspra
Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8am fost la doi medici dermatologi si nici un diagnostic exact
- 6Piele de gaina
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 3Mancarimi in zona gatului, a cefei, a mainilor
- 7Mancarimea pielii... ajutor! :(( Repede va rog!
- 6mancarime pe brate, burta... mai mult seara
- 23Pete rosii pe fata
- 23fire de par pe sub piele
- 6pete pe piele
- 39pete rosii pe piele
- 51boli de piele?
- 7Mancarimi dupa baie
- 4e boala de piele?
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 6pityriazis rosea?
- 4pielea mainii aspra si unghii exfoliate
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone