piele roşie umflata

Bună ziua!de mai bine de un an mă corupt cu nişte bucăţi mici de piele roşie pe picioare sub zona inghinală.sincer nu ştiu Cum sa le descriu.knd apar prima data sunt k nişte coşuleţe mici şi apoi cresc mai mari dar nu sunt coşuri e bucata de piele roşie. Menţionez k am 7 pe un picior şi îmi ies şi pe celălalt. Va rog dacă îmi puteţi sugera ceva menţine k sunt în străinătate şi nu pot beneficia de un medic.va multumesc
4 comentarii

Buna seara. Ar putea fi papiloame sau condiloame. In orice caz, pentru un diagnostic este nevoie sa va consulte un dermatolog. In cazul in care sunt papiloame (cea mai frecventa afectiune descrisa de pacienti ca "bucata de piele crescuta") singurul tratament este printr-o interventie efectuata de catre un medic.

Vă mulţumesc pt răspuns.e ceva grav? Deoarece eu sunt în străinătate ai nu pot beneficia de un medic.si as vrea sa îmi răspundeţi dacă e ceva grav sa ştiu sa merg urgent în tara.

Daca sunt intradevar papilopame (dar nu pot garanta pentru acest diagnostic bazat pe o descriere pe internet), acestea nu sunt o afectiune grava si nici o urgenta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 5o problema de piele serioasa ?
- 4iritatie la nivelul buricului
- 6pete pe piele
- 13Pete maroni - portocali! Va rog, dati-mi un sfat!
- 7Pete care apar doar noaptea
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 3iritatie axila... cum se trateaza?
- 3iritatie dupa aplicare baneocin pulbere
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 3candida de la scutec
- 5pielea se albeste dupa o saptamana si pe urma se cojeste. Doctor dermatolog; urolog bun in Constanta
- 2Probleme piele maini.
- 2iritatie
- 3pete maroni pe piele si care se imultesc am nevoie de ajutor
- 1Batatura, piele moarta, rana deschisa
Mai multe informații despre: Pielea pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: