piele roşie umflata
Bună ziua!de mai bine de un an mă corupt cu nişte bucăţi mici de piele roşie pe picioare sub zona inghinală.sincer nu ştiu Cum sa le descriu.knd apar prima data sunt k nişte coşuleţe mici şi apoi cresc mai mari dar nu sunt coşuri e bucata de piele roşie. Menţionez k am 7 pe un picior şi îmi ies şi pe celălalt. Va rog dacă îmi puteţi sugera ceva menţine k sunt în străinătate şi nu pot beneficia de un medic.va multumesc
4 comentarii
Buna seara. Ar putea fi papiloame sau condiloame. In orice caz, pentru un diagnostic este nevoie sa va consulte un dermatolog. In cazul in care sunt papiloame (cea mai frecventa afectiune descrisa de pacienti ca "bucata de piele crescuta") singurul tratament este printr-o interventie efectuata de catre un medic.
Vă mulţumesc pt răspuns.e ceva grav? Deoarece eu sunt în străinătate ai nu pot beneficia de un medic.si as vrea sa îmi răspundeţi dacă e ceva grav sa ştiu sa merg urgent în tara.
Daca sunt intradevar papilopame (dar nu pot garanta pentru acest diagnostic bazat pe o descriere pe internet), acestea nu sunt o afectiune grava si nici o urgenta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iritatii sau intoxicatii in timpul sarcinii
- 3de 15 ani am o pata pe gat care cu timpul s-a extins
- 4bube rosii..ajutor
- 3iritatie dupa epilarea inghinala
- 5galme sub piele pe spate
- 5De o luna de zile am mancarime a pielii pe tot corpul
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 39pete rosii pe piele
- 51boli de piele?
- 7Mancarimi dupa baie
- 24pete albe pe corp
- 15pete pe corp
- 1Pata rosie sub piele
- 6Iritatia de pampers
- 7git rosu
- 0tratament intertrigo submamar abdomen inferior intertrigo candidozic sau eritasma
- 1Am nevoie de sfaturile dvs
Mai multe informații despre: Pielea pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: