piele roşie umflata
Bună ziua!de mai bine de un an mă corupt cu nişte bucăţi mici de piele roşie pe picioare sub zona inghinală.sincer nu ştiu Cum sa le descriu.knd apar prima data sunt k nişte coşuleţe mici şi apoi cresc mai mari dar nu sunt coşuri e bucata de piele roşie. Menţionez k am 7 pe un picior şi îmi ies şi pe celălalt. Va rog dacă îmi puteţi sugera ceva menţine k sunt în străinătate şi nu pot beneficia de un medic.va multumesc
4 comentarii
Buna seara. Ar putea fi papiloame sau condiloame. In orice caz, pentru un diagnostic este nevoie sa va consulte un dermatolog. In cazul in care sunt papiloame (cea mai frecventa afectiune descrisa de pacienti ca "bucata de piele crescuta") singurul tratament este printr-o interventie efectuata de catre un medic.
Vă mulţumesc pt răspuns.e ceva grav? Deoarece eu sunt în străinătate ai nu pot beneficia de un medic.si as vrea sa îmi răspundeţi dacă e ceva grav sa ştiu sa merg urgent în tara.
Daca sunt intradevar papilopame (dar nu pot garanta pentru acest diagnostic bazat pe o descriere pe internet), acestea nu sunt o afectiune grava si nici o urgenta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19pete rosii dupa baie
- 5bubite rosii asemanatoare cosurilor
- 7pielea crapata (maini si picioare) - creme/unguente?
- 4de ce de fiecare data cand fac baie ma mananca pielea?
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 7lichen plan verucos un doctor va rog
- 6Posibil Toxinfectie
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 6puncte rosii mici sub piele
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 7Firele de par crescute sub piele
- 3Probleme cu tenul în fiecare vară
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 7Rana la deget, langa unghie, se redeschide rana, crapa pielea
- 2iritatie pe fata
- 17Alunite rosii pe tot corpul