piele sensibila a penisului

29-01-2007
Laura1978
Nu este medic/terapeut
Laura1978
Buna seara! Problema mea consta in faptul ca, atunci cand eu si sotul meu facem sex, pielea penisului devine foarte, foarte sensibila si chiar se crapa in unele locuri, ceea ce face sa si sangereze usor si binenteles sa doara. Poate e bine sa mentionez ca el a avut acum cativa ani o trombocitopenie(nr. foarte mic de trombocite).In prezent, nr. de trombocite a mai crescut dar inca nu este cel normal.Poate avea vreo legatura?Trebuie sa mentionez ca partidele de sex devin foarte scurte din aceasta cauza.
2 comentarii
0
14-02-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este probabil sa existe o legatura intre trombocitopenie si faptul ca sangereaza usor.
0
16-02-2007, ora 00:00
Laura1978
Nu este medic/terapeut
Laura1978
Si oare ce-am putea face in acest caz? Ne dorim o viata sexuala normala si asta pentru ca intre noi exista o atractie reciproca destul de mare.Cum as putea sa-l ajut? Am incercat sa folosim prezervativul dar...chiar daca il protejeaza catusi de putin...pe de alta parte imi spune ca nu mai simte mare lucru...Oare ar fi nevoie de o lubrifiere mai abundenta?.As aprecia foarte mult daca m-ar ajuta cineva!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici